1 Νοε 2010

Dj Doc New Remix


Gadjo - So Many Times (DjDoc House Remix) 2010
http://www.youtube.com/watch?v=4ggU9Y2m8Dg

Νέο τραγούδι απο τον Ηλία Βρεττό...Ακούστε το!!


Ακούστε το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού με τίτλο 'Μέτρα τα αστέρια' έτσι όπως το παρουσίασε στην εκπομπή Μες στη καλή χαρά!

Μουσική: Χριστόδουλος Σιγανός
Στίχοι: Βαλεντίνο

http://www.youtube.com/watch?v=ABlc8AHEvUQ&feature=player_embedded

www.tralala.gr

Ακούστε το νέο τραγούδι των Nicki Minaj και Eminem


Ακούστε πρώτοι στο tralala.gr το νέο τραγούδι των Nicki Minaj και Eminem με τίτλο "Roman's Revenge".

Την παραγωγή του τραγουδιού, που θα περιέχεται στο πρώτο προσωπικό album της Nicki Minaj το οπίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, έχει επιμεληθεί ο γνωστός παραγωγός Swizz Beatz .
http://www.youtube.com/watch?v=4Y-zEpjMlKw&feature=player_embedded

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 1/11


Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!

Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!

1969: Το «Suspicious Minds» του Elvis Presley ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.
http://www.youtube.com/watch?v=q04_ClDxRsk&feature=player_embedded#!


Πωλείται φόρεμα από κρέας! (αληθινό…)


Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε σε μια πρόταση τις λέξεις «φόρεμα» και «κρέας», όμως η Lady Gaga με την εμφάνιση της στα φετινά MTV VMA, απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι απίθανο.

Χθες λοιπόν το πασίγνωστό Old Homestead Steakhouse της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι σχεδίασε ένα Halloween φόρεμα με τις πρώτες ύλες να είναι κυρίως…μοσχαρίσια παιδάκια και φιλέ μινιόν! Υπάρχει όμως και μια εναλλακτική επιλογή, ενός μίνι φορέματος, επίσης από μοσχάρι, που θα κοστίζει μόλις 7,99 δολάρια! Οι fashion designers έχουν αρχίσει ήδη να ανησυχούν...

Σίγουρα επίσης και οι φιλοζωικές οργανώσεις δεν θα χαρούν ιδιαίτερα με κάτι τέτοιο, το MTV όμως σας δίνει μια ακόμα καλύτερη ενδυματολογική ιδέα για να τρομάξετε τους φίλους σας στο Halloween! Η φωτογραφία θα σας πείσει!

Παιξε στο κλιπ με τα Κόκκινα Χαλιά!


Δύο νικητές θα πρωταγωνιστήσουν στο ολοκαίνουριο video clip του αγαπημένου τους συγκροτήματος!Θες να είσαι αυτούς που θα κλέψει την παράσταση? Λάβε μέρος στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό.

O διαγωνισμός είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στους fans της σελίδας του MTV Greece στο facebook! Γίνε φίλος και απόλαυσε τα προνόμια...

Συνεργασία Foo Fighters με μέλη των Nirvana


Οι Foo Fighters ετοιμάζουν τον καινούριο δίσκο τους και έβδομο μέχρι τώρα αλλά δε θα είναι μόνοι τους στο στούντιο. Έχουν καλέσει κάποιους φίλους του Dave Grohl από τα παλιά grunge χρόνια και δε θα δείξουν κανένα οίκτο στα volumes των μπάσων και των κιθάρων τους. Ο Krist Novoselic και ο παραγωγός Butch Vig (ήταν πίσω από την παραγωγή του "Nevermind") των Nirvana θα κάνουν τις εμφανίσεις τους ο καθένας στο πόσο τους και τα 14 κομμάτια του άλμπουμ θα είναι πιο δυνατά απ ότι θα περίμεναν οι foo φανατικοί.

"Τον τελευταίο ενάμιση μήνα ηχογραφούσαμε στο γκαράζ μου και ήταν τελείως old school σκηνικό. Δεν έχω κάνει δίσκο με τον Butch εδώ και 20 χρόνια και αυτός θα είναι ο πιο δυνατός που έχουμε κάνει ποτέ" είπε ο Dave στο BBC Radio 1. Κι εκτός από τους δύο παραπάνω κυρίους θα κάνει cameo εμφάνιση και ο Bo Mould των Husker Du.

The Secret Live In Athens

The Secret Live In Athens

Το συγκρότημα "The Secret" μετά τη νίκη του στο Eurovoice 2010
σας προσκαλεί να το γιορτάσετε μαζί στο πρώτο τους Live στην
Αθήνα την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου!

Σε ένα από τα καλύτερα clubs της πρωτεύουσας! Το Dekko.
Στη λεωφόρο Κηφισίας 7.

Με ένα εκρηκτικό Live Playlist με Glam Rock χαρακτήρα και πολλές μουσικές εκπλήξεις...

Δεν είναι μυστικό πως η χημεία τους στη σκηνή θα σας κάνει να... Rock Your Bodies...

Τα υπόλοιπα "Secrets" θα σας αφήσουμε να τα ανακαλύψετε μόνοι σας...

RESERVE & INFO :
Tel. 2106898560-1
Tel. 6959474454

X-Magazine - Κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Με μια κυκλοφορία έκπληξη συνοδεύεται η φετινή πρεμιέρα του μεγαλύτερου μουσικού show στην ελληνική τηλεόραση! Ο Ομιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προχώρησε στην δημιουργία και έκδοση του περιοδικού X Magazine μετά από 2 χρόνια τεράστιας επιτυχίας του μοναδικού ελληνικού μουσικού show.

Το περιοδικό θα κυκλοφορεί από την εκδοτική εταιρία του Ομίλου, Δάφνη Επικοινωνίες από την Τρίτη 2 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό φρέσκο και νεανικό εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης. Θα περιέχει όλες τις λεπτομέρειες από τα lives, την εξέλιξη των παικτών στο παιχνίδι, τις δηλώσεις των κριτών, αλλά και αποκλειστικά θέματα από τα παρασκήνια του X-Factor.Παράλληλα στις σελίδες του X-Magazine θα φιλοξενούνται συνεντεύξεις καλλιτεχνών από τη ελληνική και παγκόσμια showbiz, μουσικά θέματα, λαμπερά πρόσωπα που έχουν το πολυπόθητο "X", όλα τα hot news από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή καθώς και celebrity looks, beauty tips, νέες κυκλοφορίες δίσκων, προτάσεις εξόδου κ.ά..

Θα τρέχει διάφορους διαγωνισμούς και θα δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να κερδίζουν προσκλήσεις για τα lives, τον μεγάλο τελικό και όχι μόνο! Ας σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα διεθνή τίτλο αφού φέτος τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε και στην Αγγλία. Το Ελληνικό X-Magazine κυκλοφορεί με πρώτο εξώφυλλο τον Σάκη Ρουβά (ο μεγαλύτερος Ελληνας star και παρουσιαστής του show σχολιάζει τις σημαντικότερες στιγμές των δύο πρώτων τηλεοπτικών σεζόν του X Factor, έτσι όπως τις έζησε ο ίδιος!) Δώρο: CD - compilation με 12 νέα τραγούδια από τα προσωπικά albums των πρώην παικτών του X Factor (Σταύρο, Νίνη, 48 ώρες, Ήβη, Νικηφόρο, Pale Faces, Ελευθερία, Ελένη, Κόκκινα Χαλιά). X-Magazine: από τις 2 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στα περίπτερα...Θα γίνει X-άρτηση!

Οι προβληματισμοί του Μίκη Θεοδωράκη


Ο Μίκης Θεοδωράκης μέσω επιστολής του στην εφημερίδα 'ΤΑ ΝΕΑ' μιλάει για το κατάντημα της Ελληνικής κοινωνίας και το πως θα αντιδράσει ο Ελληνικός λαός στον παρατεταμένο κατήφορο που μας έχουν οδηγήσει οι κατά καιρούς κυβερνήσεις.....

Αγαπητέ μου Γιώργο

Επειδή μου έκανες την τιμή και μου πρόσφερες τη χαρά με την αναφορά σου στην εορταστική συναυλία στον Λυκαβηττό προβάλλοντας και σχολιάζοντας τη φοβερή λέξη «Κατοχή» που εξεστόμισα εκεί, με προκαλείς να εκφράσω δυο-τρεις σκέψεις που δύσκολα βρίσκουν (για ανεξήγητους λόγους εδώ και καιρό) φιλόξενο χώρο στις «καθώς πρέπει» εφημερίδες, με την κρυφή ελπίδα μήπως και η στήλη σου αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.
Δεν είπα όμως μόνο τη λέξη «Κατοχή» αλλά και απηύθυνα προς κάθε κατεύθυνση την προειδοποίηση ότι με βάση την ιστορική πείρα «ο Έλληνας όταν στριμώχνεται, καθώς είναι πολυμήχανος, υποχωρεί, με τη σκέψη ότι τελικά κάτι θα γίνει για…να αποφύγει το κόστος της αναμέτρησης. Υποχωρεί, υποχωρεί λοιπόν έως ότου τον αναγκάσουν να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Τότε μη έχοντας άλλη διαφυγή, θα γίνει είτε ήρωας είτε ραγιάς».

Είναι λοιπόν φρόνιμο, για τους εκάστοτε δυνατούς, να μη ξεγελιώνται από την υπομονή, την παθητικότητα και την υποχωρητικότητα του ελληνικού λαού αγνοώντας είτε υποτιμώντας το γεγονός ότι ο ίδιος έχει θέσει λόγω της ιδιομορφίας του χαρακτήρα του την κόκκινη γραμμή, όπου η «σύνεση» μεταβάλλεται σε κείνο το γνωστό ΟΧΙ, χάρη στο οποίο άλλωστε η έννοια «ελληνικότητα» από αρχαιοτάτων χρόνων είναι συνυφασμένη με υπεράνθρωπες θυσίες με καταστροφικές για τον ίδιο συνέπειες, που όμως τελικά μας χαλυβδώνουν το ήθος και μας επιτρέπουν να βαδίζουμε όρθιοι με το κεφάλι ψηλά. Κι αυτός είναι ο λόγος που αγάπησα με τόσο πάθος την Ελλάδα και τους Έλληνες, ενώ πρέπει να ομολογήσω ότι η καθημερινότητά τους με απωθεί σε σημείο που να αποζητώ την απομόνωση.


Γνωρίζω όμως και κάτι άλλο: ότι ο Έλληνας με τους καλούς γίνεται καλλίτερος, ενώ με τους κακούς χειρότερος. Γι’ αυτό και το σύνθημα «η Ελλάδα στους Έλληνες» τον ομόρφυνε και τον συστράτευσε, γιατί πίσω απ’ αυτό έβλεπε ότι κάποιοι δυνατοί θέλουν να παλέψουν μαζί του για κείνο που αγαπά περισσότερο: την εθνική ανεξαρτησία!
Κοίταξε όμως πόσο παράξενος σκηνοθέτης είναι η ζωή, ώστε ύστερα από τριάντα χρόνια να βρεθεί ένας «κλώνος» εκείνου που ανέμισε το σύνθημα αυτό πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων, να πει το ακριβώς αντίθετο! Ότι δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι να παραχωρήσουμε ένα μέρος από την εθνική μας ανεξαρτησία. Υποχρεωμένοι από ποιους; Και τι είναι η εθνική ανεξαρτησία για να την παραχωρείς και μάλιστα εθελοντικά πιστεύοντας και διαλαλώντας ότι έτσι σώζεις τον λαό;

Όμως η εθνική ανεξαρτησία είναι η ψυχή, η πνοή, η ίδια η ζωή ενός ελεύθερου λαού. Χωρίς αυτήν ο λαός είναι ουσιαστικά νεκρός. Μιας και η ψυχή δεν είναι ένα φτηνό πανί που το κόβεις για να δώσεις ένα κομμάτι εδώ κι ένα κομμάτι εκεί. Είναι ένα ΟΛΟΝ, ομοούσιο και αδιαίρετο. Και μου προκαλεί αληθινό πόνο το γεγονός ότι τόσοι πολλοί και αξιόλογοι, ξεκινώντας από τον Γιώργο Παπανδρέου, λησμόνησαν τις θυσίες αυτού του λαού για την υπεράσπιση της εθνικής του ανεξαρτησίας.

Θα ΄θελα εδώ να υπενθυμίσω ότι ο Ιταλός πρεσβευτής στις 28 Οκτωβρίου του 1940 ζήτησε από τον Ιωάννη Μεταξά την άδεια να χρησιμοποιήσουν οι Ιταλοί ορισμένα λιμάνια και αεροδρόμια. Και εκείνος είπε ΟΧΙ εκφράζοντας την θέληση ολόκληρου του ελληνικού λαού. Δεν δήλωσε «για να γλιτώσω την χώρα από την καταστροφή ενός ενδεχομένου πολέμου “παραχώρησα ένα μέρος της εθνικής μας ακεραιότητας”». Και ρωτώ: συγκριτικά ποια παραχώρηση είναι πιο σημαντική για την ανεξαρτησία ενός λαού; Ο έλεγχος 2-3 λιμανιών ή η καθολική υποταγή της οικονομίας; Με άλλα λόγια ποια θα ήταν βαρύτερη μορφή ξένης κατοχής; Η πρώτη ή η δεύτερη;
Και κάτι ακόμη: Πιστεύω και μπορώ να το αποδείξω, ότι δεν είναι η οικονομική μας κρίση που οδήγησε την Τρόϊκα στη χώρα μας αλλά ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας διεθνούς συνωμοσίας με όργανα τρεις Τράπεζες, μια Αμερικανική και δυο Ευρωπαϊκές. Το πώς και το γιατί, όπως φαίνεται, ο ελληνικός λαός θα το δει μόνο όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Και τότε θα πονέσει πολύ. Πάρα πολύ.

Όσο για τον ρόλο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης θέλω να εκφράσω μόνο μια ευχή: Ότι έχουν πέσει θύματα της πρωτοφανούς συκοφαντικής εκστρατείας που κάποιοι ενορχήστρωσαν κατά της χώρας και του λαού μας με καταστροφικές βλέψεις για το μέλλον μας, που άλλωστε δεν τις κρύβουν και που για ανεξήγητους λόγους δεν φαίνεται να τις έχουν αντιληφθεί ακόμα τόσοι και τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι, των οποίων την ευθύνη και τον πατριωτισμό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
Όμως και μόνο το γεγονός αυτό αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη μέγιστη τραγωδία, δεδομένου ότι γίνονται έτσι άθελά τους ο καλλίτερος αγωγός -σε σχέση με την κομματική γεωγραφία της χώρας μας- για να επιβληθεί η πιο σατανική και καταστρεπτική επίθεση από όσες έχει δεχθεί ο ελληνικός λαός μέχρι σήμερα. Γιατί χτυπούν ταυτόχρονα το σώμα και την ψυχή μας αποβλέποντας στην ολοκληρωτική μας διάλυση.
Με θερμούς χαιρετισμούς,

Μίκης Θεοδωράκης

πηγή: music.net.cy

ΗΙΜ: Οι Βασιλιάδες του Love Μetal επιστρέφουν


Ήταν Παρασκευή 27 Οκτωβρίου του 2000 στο Ρόδον. Ήμουν 14 χρονών και βρισκόμουν για πρώτη φορά σε συναυλία. Μέσα σε δεκάδες μικρές ‘γκοθούδες’, βρισκόμουν κι εγώ, κοντά στην πρώτη σειρά. Και μετά από κάποια ώρα αναμονής, ανάμεσα στους καπνούς και στα ουρλιαχτά ξεπρόβαλε το γκρουπ που σημάδεψε την εφηβεία μου. Ήταν η απόλυτη αποθέωση. Σκηνές υστερίας που παρόμοιες απολαμβάνουν μόνο pop stars. Ο Ville Valo και η παρέα του εκείνη τη βραδιά χάρισαν την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας. Από την επόμενη μέρα ξεκίνησε μια ιστορία που είχε τα πάντα. Όλα τα συναισθήματα, από τη μεγαλύτερη χαρά μέχρι τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Οπότε ας πάρουμε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία από την αρχή…

Οι μεταλλάδες τους θεωρούσαν φλώρους και οι γκοθάδες υπερβολικά εμπορικούς, ενώ οι μουσικοκριτικοί πίστευαν ότι η όλη ιστορία ήταν μια τσιχλόφουσκα που θα έσκαγε σύντομα.

Όλα φαίνεται ότι λειτούργησαν υπέρ των HIM και του Ville (ας μη γελιόμαστε, πρόκειται για μια καθαρά προσωποκεντρική μπάντα, που θα είχε μια τελείως διαφορετική πορεία αν είχε άλλον frontman). Ο νεαρός που μεγάλωνε στο Ελσίνκι και δούλευε στο sex shop του πατέρα του, λάτρευε τους Kiss και τους Black Sabbath και του άρεσε να τζαμάρει στο σπίτι του με τους κολλητούς του, μάλλον δεν φανταζόταν ότι θα γινόταν ο μεγαλύτερος rock star που γέννησε η χώρα του.
Του πήρε αρκετό καιρό να βρει τους ιδανικούς συνοδοιπόρους σε αυτό που ήθελε να κάνει. Συμμετείχε σε διάφορα μικρά γκρουπ, παίζοντας κυρίως διασκευές, και παράλληλα γράφοντας τα δικά του τραγούδια. Όταν τελικά ενώθηκε με τους Mige Amour, τον Patka Rantala και τον Antto Melasniemi, οι His Infernal Majesty δημιουργήθηκαν. Η αρχή έγινε το 1995 με τη κυκλοφορία ενός EP, το 666 Ways To Love: Prologue. Μόνο 1.000 αντίτυπα τυπώθηκαν, τα οποία πλέον έχουν τεράστια συλλεκτική αξία. Περιείχε όμως την πρώτη ηχογράφηση της διασκευής τού Wicked game του Chris Isaak. Αυτό ήταν που τους χάρισε τη δημοσιότητα.
Μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου τους full length, το όνομα είχε συμπτυχθεί σε Η.Ι.Μ. Στο Greatest Lovesongs Vol. 666, ο Valo ξεπροβάλλει ημίγυμνος μέσα από κόκκινους καπνούς, σαν να βγήκε κατευθείαν από τον Κάτω Κόσμο. Οι αναφορές στο θάνατο και στον έρωτα είναι το μοτίβο στο οποίο κινούνται όλα τα κομμάτια, με σατανιστικές αναφορές, βαμπιρικά ρομάντζα, αλλά ταυτόχρονα και μια αθωότητα στη φωνή του πρωτάρη τότε τραγουδιστή. Ο συνδυασμός αυτών με τον σκληρό μεταλλικό ήχο ήταν μοναδικός.
Το μεγάλο μπαμ δεν είχε γίνει φυσικά. Το 1998 ο Melansiemi και ο Patka αποχωρούν από το γκρουπ και αντικαθίστανται από τους Gas Lipstick και Zoltan Pluto. Ο Valo διαισθανόταν ότι ήταν καιρός για κάποιες ριζικές αλλαγές. Ο ήχος τους έγινε λιγότερο μεταλλικός, και περισσότερο glam rock, με έμφαση στα πλήκτρα και πολλά κιθαριστικά riffs. Βάφτισαν το είδος της μουσικής τους love metal. Δημιούργησαν το σύμβολο της μπάντας τους, το heartagram, ένα συνδυασμό καρδιάς και πεντάλφας. Με τη νέα τους σύνθεση, το 1999 οι ΗΙΜ κυκλοφορούν το άλμπουμ - ορόσημο Razorblade Romance. Από αυτό και μετά όλα άλλαξαν. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από αυτό το άλμπουμ; Το ροζ εξώφυλλο που έχει μείνει στην ιστορία; Το Join me in death, που έγινε ύμνος των απανταχού neo-goths και όχι μόνο; Ότι το single που κυκλοφόρησε από το Razorblade Romance έγινε επιτυχία σε όλη σχεδόν την Ευρώπη; Από εκεί και πέρα η φήμη τους μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Γιατί είχαν όλο το πακέτο. Ένας τραγουδιστής sexy, με βαθιά και χαρακτηριστική φωνή, προκλητικά θέματα στα τραγούδια τους και μια ορδή fans να τους λατρεύουν σαν θεότητες. Στη σκηνή, ο Ville εμφανίζεται φορώντας μόνο ένα δερμάτινο παντελόνι, ξυπόλυτος, κρατώντας ένα ποτήρι κρασί και καπνίζοντας συνέχεια. Οι συγκρίσεις με τον Jim Morrison είναι αναπόφευκτες, και ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει όλο αυτόν το θόρυβο γύρω από το όνομά του.
Στον αντίποδα της λατρείας που απολάμβαναν, υπήρχαν και αρκετοί δύσπιστοι με αυτό το νέο φρούτο που είχε ξεπηδήσει στη μουσική σκηνή. Οι μεταλλάδες τούς θεωρούσαν φλώρους και οι γκοθάδες υπερβολικά εμπορικούς για να ανήκουν στο goth κίνημα. Ο ιδιαίτερος ήχος τους δεν μπορούσε να καταταγεί πουθενά. Οι μουσικοκριτικοί πίστευαν ότι η όλη ιστορία ήταν μια τσιχλόφουσκα που θα έσκαγε σύντομα. Πέρα από αυτό όμως, κατηγορήθηκαν για προσήλωση στο σατανισμό και νεκροφιλία (!) λόγω της εμμονής τού Valo με το θάνατο και τραγούδια όπως το Your sweet 666 . Ποιος μπορεί να ξεχάσει και το εγχώριο εξώφυλλο κιτρινο-ροζ εφημερίδας, που με μεγάλα γράμματα τρομοκρατούσε τον κόσμο για τον σατανιστή τραγουδιστή που θα πατούσε τα πάτρια εδάφη; Στις συνεντεύξεις o Ville απαντάει διαφορετικά πράγματα στον κάθε δημοσιογράφο που τον ρωτάνε για τα θρησκευτικά του πιστεύω και για το νόημα των στίχων του. Οι διφορούμενες απαντήσεις του καλύπτουν με ακόμα περισσότερο μυστήριο το μύθο που χτίζεται γύρω από το όνομα του γκρουπ.
Το 2001 είναι η χρονιά τού Deep Shadows And Brilliant Highlights. Στο μεταξύ ο Pluto είχε αφήσει τους HIM και αντικαταστάθηκε από τον Emerson Burton στα keyboards. Οι αλλαγές στο look και την κατεύθυνσή τους είναι θεαματικές. Για το artwork επιστρατεύεται ο Rankin, ο φωτογράφος των πιο διάσημων καλλιτεχνών του πλανήτη, ο Ville λέει ότι κύρια επιρροή του αυτήν τη φορά ήταν ο Iggy Pop – στο οπισθόφυλλο του άλμπουμ, υπάρχει η φράση “In Iggy We Trust”.

"O Ville Valo εμφανίζεται στη σκηνή με δερμάτινο παντελόνι, ξυπόλυτος, κρατώντας ένα ποτήρι κρασί και καπνίζοντας συνέχεια. οι συγκρίσεις με τον Jim morrison είναι αναπόφευκτες."

Εκείνη τη περίοδο, ο Bam Margera, γνωστός από τη σειρά Jackass, πηγαίνει στη Φινλανδία για ένα festival skateboard. Βλέπει ένα videoclip της μπάντας στην τηλεόραση και ενθουσιάζεται. Δεν αργεί να γνωριστεί με τον Ville για να του εκφράσει το θαυμασμό του. Η φιλία που θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο φαινομενικά αταίριαστους τύπους, θα είναι καθοριστική για τους HIM.
Μέσα από την εκπομπή του, το Viva La Bam, ο Margera αρχίζει να προμοτάρει το γκρουπ. Το καινούργιο άλμπουμ τους, τους φέρνει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο αμερικάνικο όνειρο. Το Love Metal κυκλοφορεί το 2003, και ο τίτλος είναι απλά η απάντηση στους δημοσιογράφους για το τι είδος μουσικής παίζουν επιτέλους οι HIM. Από εκείνο το άλμπουμ και μετά ο Ville δεν ξαναεμφανίζεται σε κανένα εξώφυλλο cd.
Οι κριτικές αυτήν τη φορά είναι καλύτερες, καθώς φαίνεται ότι επέστρεψαν στον πιο σκληρό ήχο, αν και σε μια πιο clean cut εκδοχή από το παρελθόν. Το άνοιγμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει γίνει. Όλοι θέλουν να μάθουν γι’ αυτό το ευρωπαϊκό γκρουπ με το σκοτεινό προφίλ και αυτόν τον εμβληματικό frontman. Παίζοντας σωστά το παιχνίδι του marketing, οι HIM δεν χάνουν χρόνο και κυκλοφορούν ένα Greatest Hits (And Love Said No). Παράτολμη κίνηση για ένα γκρουπ με τόσο λίγο χρόνο ζωής, αλλά ένα καλό όπλο για να ρίξουν στην αμερικάνικη αγορά και να θυμίσουν στους fans της Ευρώπης ότι δεν έχουν ξεχάσει τις μέρες του παρελθόντος.
Όμως τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο. Αυτό το επιβεβαιώνουν τα δύο επόμενα άλμπουμ, το Dark Light και το Venus Doom. Παρότι η παραγωγή είναι τέλεια, οι φωτογραφίες και τα videoclip βγάζουν μάτι, η έμπνευση λείπει. Τα τραγούδια του γίνονται πιο pop και εμπορικά και η θεματολογία δεν σοκάρει πλέον κανέναν όπως παλιά. Αρκετοί τούς κατηγορούν για ξεπούλημα. Χάνουν το παλιό τους κοινό, κερδίζουν όμως ένα άλλο. Και αυτό για πολλούς είναι ασυγχώρητο.
Καθαρά και μόνο για να κρατηθούν στην επιφάνεια κυκλοφορούν τη μία συλλογή μετά την άλλη, πότε με ακουστικές εκτελέσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών τους, πότε με live άλμπουμ.
Στο μεταξύ ο Ville αρχίζει να χτίζει και ένα σόλο προφίλ. Συνεργάζεται με τους Apocalyptica και τον Lauri Ylonen στο Bittersweet και τη Natalia Avelon στην πασίγνωστη διασκευή τού Summer wine. Έπειτα από ένα διάλειμμα δύο περίπου χρόνων, οι HIM επιστρέφουν το 2010 με το νέο τους άλμπουμ Screamworks: Love In Theory And Practice και οι fans περιμένουν με αγωνία για το ποια θα είναι η εξέλιξη της μπάντας.
Όποια και να είναι αυτή πάντως, ένα πράγμα οφείλει να αναγνωρίσει κάποιος στους HIM: ότι πρόκειται για ένα από τα μουσικά φαινόμενα της δεκαετίας. Ελάχιστες μπάντες κατάφεραν να κάνουν το γκελ που έκαναν αυτοί. Είναι τουλάχιστον κατόρθωμα πως παρά την καταθλιπτική θεματολογία των τραγουδιών τους, εισέπραξαν αγάπη και εκδηλώσεις λατρείας που τις βλέπει κανείς σε γκρουπ όπως οι Backstreet Boys. Κατάφεραν να προσαρμόσουν στο δικό τους στιλ όλες τους τις επιρροές και να φτιάξουν κάτι μοναδικό. Και ναι, ο Ville Valo είναι rock star. Από τους ελάχιστους που υπάρχουν στις μέρες μας.
Για την ιστορία, μαζί με τους HIM, οι μικρές γκοθούδες που βρίσκονταν εκείνη τη βραδιά στο Ρόδον, είναι τώρα δέκα χρόνια μεγαλύτερες, όπως και εγώ. Πλέον δεν είναι το αγαπημένο μου γκρουπ όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω όλα αυτά τα μαγικά που έζησα τότε. Και αυτό θα μου το θυμίζει η αφίσα που αρνούμαι ακόμα να βγάλω από τον τοίχο μου, με τον νεαρό άντρα ντυμένο στα δερμάτινα, το τσιγάρο στα χείλη και το μυστήριο βλέμμα να με καλεί στον κόσμο του.

ALBUM BY ALBUM
GREATEST LOVESONGS VOL. 666(SONY MUSIC): Το πρώτο full length άλμπουμ τους αποτελείται από ύμνους για τον έρωτα και το θάνατο στην πιο πένθιμη εκδοχή τους. Η φωνή του Ville είναι ακατέργαστη, αλλά οι συνθετικές του ικανότητες έχουν αρχίσει να φαίνονται.
RAZORBLADE ROMANCE(SONY MUSIC): Μακράν το πιο επιτυχημένο τους άλμπουμ, γεμάτο από τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, όπως το Join me και το Gone with the sin. Η αποδοχή ήταν μαζική, από κριτικούς και από κοινό, η Ευρώπη τούς αποθέωσε και τίποτα δεν θα ήταν ίδιο για αυτούς μετά από αυτό.
DEEP SHADOWS AND BRILLIANT HIGHLIGHTS(SONY MUSIC): Το τρίτο τους άλμπουμ ενίσχυσε λίγο παραπάνω το μύθο του σκοτεινού rock star, με συνθέσεις περισσότερο μελαγχολικές και βουτηγμένες στην απόγνωση και στον πόνο (In joy and sorrow).
LOVE METAL(SONY MUSIC): Τρανταχτά ονόματα στην παραγωγή, η βοήθεια του Bam Margera στο promotion, η Juliette Lewis πρωταγωνιστεί σε videoclip τους, και οι ίδιοι φτιάχνουν μάλλον το πιο ώριμο άλμπουμ τους. Το προφίλ άλλαξε και έγινε πιο μεταλλικό, με ελάχιστα υποτονικά σημεία, αν και το σπαρακτικό The funeral of hearts συγκαταλέγεται στα καλύτερά τους κομμάτια.
DARK LIGHT(WARNER): Όχι από τις καλύτερές τους δουλειές, μιας και είναι γεμάτο εύπεπτα goth pop hits και δακρύβρεχτες μπαλάντες. Προκάλεσε αδιαφορία και απογοήτευση στους die hard fans, που μάλλον θέλουν να το ξεχάσουν γρήγορα.
VENUS DOOM(WARNER): Ελάχιστες καλές στιγμές είχε αυτό το άλμπουμ, με πολύ πιο μεταλλική χροιά, και μια τάση για επιστροφή στις ρίζες. Οι fans φαίνεται ότι δεν το εκτίμησαν και το τελικό αποτέλεσμα είναι μάλλον άνισο και χρειάζονται πολλές ακροάσεις για να το εκτιμήσεις.

ΗΙΜ TRIVIA
· Το εξώφυλλο του EP 666 Ways To Love: Prologue: είναι μια παλιά φωτογραφία της μητέρας του Ville.
· Ο Ville έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Bam Margera, Bam Margera Presents: Where The Fuck Is Santa?, ενώ ο ίδιος ο Margera έχει ερμηνεύσει ένα ρόλο βασισμένο στον Valo, στη ταινία Haggard.
· Κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς εδώ και περίπου δέκα χρόνια, οι HIM εμφανίζονται στο club Tavastia στη Φινλανδία. Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα μικρό venue , εξελίχτηκε στο Helldone Festival, με τη συμμετοχή κι άλλων φινλανδικών γκρουπ όπως οι 69 Eyes και οι Negative. Τα εισιτήρια εξαντλούνται κάθε χρόνο μέσα σε λίγες ώρες.
· Ο αρχικός τίτλος του Razorblade Romance ήταν Slippery When Dead, ως φόρος τιμής στους Bon Jovi.
· Οι HIM είναι η μόνη φινλανδική μπάντα που έχει κάνει χρυσό άλμπουμ στις Η.Π.Α.
· Συχνά κάνουν διάφορα λογοπαίγνια με το τι ακριβώς σημαίνουν τα αρχικά του ονόματός τους, θέλοντας να διακωμωδήσουν τις φημολογίες περί σατανισμού. Οι πιο γνωστές εναλλακτικές ερμηνείες είναι το Helsinki Ice-Hockey Maniacs και Hanson Is Murder.
· Όταν έκαναν το πρώτο άνοιγμα στις ΗΠΑ τούς περίμενε μία έκπληξη. Το όνομα ΗΙΜ ανήκε σε άλλο συγκρότημα. Έτσι μετονομάστηκαν προσωρινά σε HER, μέχρι που με νομικές διαδικασίες μπόρεσαν να χρησιμοποιούν το δικό τους όνομα.
· Οι HIM έχουν αρκετές συμμετοχές σε soundtracks. Η πρώτη ήταν με το Join me in death για την ταινία The 13TH Floor και η δεύτερη με το Passion’s killing floor για τους Transformers. Επίσης, το The sacrament έχει χρησιμοποιηθεί στο soundtrack της anime ταινίας Highlander: The Search For Vengeance και το Summer wine στο Eight Miles High.

http://www.poprocknews.gr/

The World Is Yours’, Motorhead


Έτσι θα ονομάζεται το νέο άλμπουμ του Lemmy και της παρέας του, που αναμένεται στις 13 Δεκεμβρίου.
Το The World Is Yours θα κυκλοφορήσει μέσω της Motorhead Music, του label δηλαδή που που ανήκει στο γκρουπ και θα αποτελεί την 20η δισκογραφική δουλειά τους!
Ένα μεγάλο μέρος του επερχόμενου άλμπουμ μάλιστα, ηχογραφήθηκε στο Studio 606 των Foo Fighters, στην Καλιφόρνια.
Ιδού και το tracklist:

'Born To Lose'
'I Know How To Die'
'Get Back In Line'
'Devils In My Head'
'Rock 'N' Roll Music'
'Waiting For The Snake'
'Brotherhood Of Man'
'Outlaw'
'I Know What You Need'
'Bye Bye Bitch Bye Bye'

VIDEO: Nelly Furtado - Night Is Young


Η μικροσκοπική Καναδή με τη χαρακτηριστική φωνή επιστρέφει. Η Nelly Furtado μας παρουσιάζει νέο videoclip για το τραγούδι της "Night Is Young" (σε παραγωγή Salaam Remi) που αποτελεί το πρώτο single από τη συλλογή "The Best of Nelly Furtado" που κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου.

Το video έχει σκηνοθετήσει ο Alan Ferguson, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Katy Perry, την Natasha Bedingfield και την Ashlee Simpson.

Δείτε εδώ το νέο clip! Like it?

VIDEO: Nicole Scherzinger - Poison


H sexy Nicole Scherzinger, μεταμφιέζεται σε γυναίκα-πολεμιστή με ολόσωμο κορμάκι a la "Catwoman" και ψηλοτάκουνες δερμάτινες μπότες και τα βάζει με όποιον βρει στο δρόμο της, στο νέο, φουτουριστικό videoclip για το single της "Poison", διά χειρός Joseph Kahn (Toxic, Womanizer, LoveGame, Ayo Technology, I Can Transform Ya και πολλά άλλα).

Το κομμάτι είναι μια παραγωγή των The RedOne και αποτελεί το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο solo album της Nicole, που αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος της χρονιάς.

http://www.youtube.com/watch?v=wOVPF9w2rC0&feature=player_embedded

Ο Travie McCoy συνελήφθη!


Ένα ανόητο λάθος οδήγησε τον Travie McCoy στην σύλληψη του από τις γερμανικές αρχές...
Ο ερμηνευτής του hit “Billionaire”, βρέθηκε στο Βερολίνο για μια συναυλία και λίγο πριν αναχωρήσει για το Amsterdam έκανε μια στάση στο τείχος του Βερολίνου, όπου εκεί ζωγράφισε ένα δικό του μήνυμα graffiti!

O McCoy συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία και πέρασε αρκετές ώρες στο τμήμα, μέχρι να αφεθεί ελεύθερος, πληρώνοντας πρόστιμο 1500 ευρώ. Ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοήθηκε ιδιαίτερα, αν κρίνουμε από το μήνυμα που ανέβασε στο Twitter και έλεγε τα εξής: «Ήταν τόοοοσο αληθινό! Καλύτερο από ναρκωτικά! Όταν «μολυνθείς» από το μικρόβιο του graffiti δεν αναρρώνεις ποτέ!».

Μιας και ο Travie McCoy νοιώθει γνήσιος “Billionaire” μπορεί από εδώ και στο εξής να πληρώνει αρκετά πρόστιμα!

Η «Oρέστεια» του Αισχύλου στο off Broadway θέατρο της Νέας Υόρκης «Kirk Theatre»


Η «Oρέστεια» του Αισχύλου στο off Broadway θέατρο της Νέας Υόρκης «Kirk Theatre» από τον Θέατρο Λεωνίδα Λοϊζίδη...
Η «Oρέστεια» του Αισχύλου ανεβαίνει στο off Broadway θέατρο της Νέας Υόρκης «Kirk Theatre», από τον Λεωνίδα Λοϊζίδη. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός, μετά τις επιτυχημένες παγκόσμιες περιοδείες των παραστάσεων «Βάκχες» και «Τρωάδες» πρόπερσι και πέρσι αντίστοιχα, έρχεται αυτό το φθινόπωρο με νέα δυναμική παρουσία στα θεατρικά δρώμενα, ανεβάζοντας την τριλογία «Ορέστεια» του Αισχύλου στο κέντρο του Μανχάταν, εκεί που χτυπά η καρδιά του θεάτρου στον σύγχρονο κόσμο, και μάλιστα στην αγγλική γλώσσα.

Έτσι, τόσο οι Έλληνες Ομογενείς όσο και οι Αμερικανοί, αλλά και οι τουρίστες από όλο τον κόσμο που κατακλύζουν τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αρχαία τραγωδία, με τον τρόπο που την παρουσίαζαν οι αρχαίοι Έλληνες. Το καστ, νεανικό και ζωντανό, είναι βέβαιο ότι θα παρασύρει στους παλμούς του Αισχύλου το κοινό, ενώ η μουσική θα απογειώσει τους θεατές, κάνοντάς τους συγχρόνως κοινωνούς της ελληνικότητάς της.

Αλλά η παράσταση δεν θα μείνει μόνο στο Μπρόντγουεϊ. Ο Λεωνίδας Λοϊζίδης, πιστός στο όραμά του για μεταλαμπάδευση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, όπως και άλλες χρονιές έτσι και φέτος θα περιηγηθεί με τον θίασό του σε διάφορες πανεπιστημιακές πόλεις του εξωτερικού, αποδίδοντας την «Ορέστεια» στην ελληνική γλώσσα αυτή τη φορά, με αγγλικούς υπότιτλους.
INFO
Το πού και πότε των παραστάσεων

α) Off Broadway:

• The Kirk Theatre, 410 West 42nh Street, New York, NY 10036 - 8 - 19 Σεπτεμβρίου & 23 Νοεμβρίου - 8 Δεκεμβρίου 2010

β) Περιοδεία:

• 24 Σεπτεμβρίου Σαν Χοσέ
• 26&29 Σεπτεμβρίου Πόρτλαντ
• 1 Οκτωβρίου Βανκούβερ
• 7 Οκτωβρίου Κονέτικατ
• 15 Οκτωβρίου Χιούστον
• 22-25 Οκτωβρίου Πόλη του Μεξικό
• 13 Νοεμβρίου Λος Άντζελες


Η ταυτότητα της παράστασης
Σκηνοθεσία-παραγωγή: Λεωνίδας Λοϊζίδης
Απόδοση από το αρχαίο κείμενο: Μαρίκα Θωμαδάκη
Μετάφραση στα αγγλικά: Δέσποινα Κονταξή
Επιμέλεια αγγλικής μετάφρασης: Λουίς Μάρκος
Μουσική: Έλενα-Φαίδρα
Στίχοι: Καίτη Νικολοπούλου
Βοηθοί διεύθυνσης: Χάρης Γεωργιάδης και Αλέξανδρος Λεονταρίτης
Σκηνικά: Νάσος Γκούροβ
Κοστούμια χαρακτήρων: Γεωργία Κονιαβίτη
Κοστούμια χορού: Έρικα Βίλχελμιν Κνίκμαν Σπυροπούλου
Χορογραφία: Μπέττυ Βυτινάρου

Παίζουν οι ηθοποιοί
Φίλιππος Κωνσταντάιν, Τάσος Λαμάκης, Δήμητρα Λημνιού, Ευτυχία Παπαδοπούλου, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Γεωργία Μπάκα, Σοφία Κομινέα, Τίνα Γkαβασιάδη, Έλενα-Φαίδρα

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου δείτε αποκλειστικά από το MTV σε 1η μετάδοση το νέο video clip της Pink, Raise Your Glass


Τη Δευτέρα θα τα δείτε όλα "ροζ"...

Το νέο clip της Pink "Raise Your Glass" αποκλειστικά απο mtvgreece.gr το ..
Stay online

Tο συγκρότημα των Garbage ανακοίνωσε την επανασύνδεση του


Οι Garbage είναι πλέον και πάλι μαζί και μάλιστα σύμφωνα με την τραγουδίστρια τους Shirley Manson θα κυκλοφορήσουν σύντομα το νέο τους album.

Μιλώντας στην εφημερίδα Herald Scotland, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι το group δουλεύει πάνω στο νέο album το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους ενώ αποκάλυψε επίσης ότι στα σκαριά βρίσκεται μια μεγάλη περιοδεία. “Έχουμε ηχογραφήσει αρκετό υλικό αλλά για την ώρα δεν μπορώ να πω περισσότερα” είπε η Manson χαρακτηριστικά γεμίζοντας με αισιοδοξία τους οπαδούς του συγκροτήματος οι οποίοι περίμεναν αυτή την κίνηση από το 2005 όταν το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο studio album του με τίτλο “Bleed Like Me”.

http://www.rockyourlife.gr/

Σε δημοπρασία 1000 αντικείμενα του Johnny Cash


Περισσότερα από 1000 αντικείμενα του Johnny Cash θα βγουν σε δημοπρασία στις 5 Δεκεμβρίου από οίκο στην California. Τα αντικείμενα αφορούν σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του μουσικού
και περιλαμβάνουν μουσικά όργανα, χειρόγραφες σημειώσεις, στίχους καθώς και αντικείμενα από τότε που ο Cash βρισκόταν στον στρατό. Υπολογίζεται ότι οι πωλήσεις των αντικειμένων θα αγγίξουν τις $500,000.

http://www.rockyourlife.gr/

To Tragoudi tis hmeras...


Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U

"Sex Me Up" at Boutique ( Deluxe Entertainment & Masterminds )


...Sex Me up... Sex Me Up... Sex Me Up...
Οι τρεις λέξεις που ψυθίριζαν όλοι εχθές το βράδυ ήταν αυτές...
Η εικόνα? Ξεκάθαρη...
We did really Sex You Up...

http://www.facebook.com/album.php?aid=85952&id=1061623294

http://www.facebook.com/pages/Sex-Me-Up-at-Boutique-Deluxe-Entertainment-Masterminds-/160707330630260?ref=ts

Μια βραδιά στο …Hotel Βοτανικός!


Επιτέλους κατέβηκε από τα βόρεια ο Γιώργος Μαζωνάκης και την Παρασκευή 29 του μηνός έκανε πρεμιέρα στον Βοτανικό, όχι μόνος του βέβαια αλλά πλαισιωμένος από τον Νικοφόρο, τους Vegas και φυσικά την Πάολα!
Από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής αρχίζει να σχηματίζεται ουρά έξω από τον Βοτανικό από κόσμο που είχε κάνει κράτηση ενώ η καλή διάθεση που επικρατούσε ήταν εμφανής. Αν και ημέρα πρεμιέρας, αν και ο κόσμος που είχε μαζευτεί ήταν πάρα πολύς, πρέπει να πούμε ότι όλοι οι υπάλληλοι ήταν άκρως εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Από τους σερβιτόρους μέχρι και τους υπεύθυνους, όλοι βοηθούσαν και προσπαθούσαν ευγενικά να λύσουν κάθε είδους πρόβλημα που δημιουργούνταν σαν πρώτη μέρα λειτουργίας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι παραδοσιακές λουλουδούδες έχουν αντικατασταθεί από άνδρες με κόκκινα γιλέκα!

Σε έναν ανανεωμένο λοιπόν Βοτανικό Μαζωνάκης – Παόλα – Vegas – Νικηφόρος έκλεψαν τις εντυπώσεις και ξεσήκωσαν τον κόσμο με μια όμορφη και δυναμική βραδιά. Το καινούργιο σκηνικό και το όλο design της σκηνής έκανε εντύπωση αφού δεν υπήρχε πλέον πίστα, αλλά ένας κυκλικός φωτιζόμενος διάδρομος πάνω στο οποίο κινούνταν τραγουδιστές και χορευτές. Στο εσωτερικό αυτού του διαδρόμου – σκηνής, υπήρχαν τα prive – τραπέζια όπου το παρόν στην πρεμιέρα έδωσαν αρκετοί κοσμικοί, από τον χώρο της τηλεόρασης, τον επιχειρηματικό και του τραγουδιού.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε γύρω στις 12, με μια ομάδα νέων καλλιτεχνών που τραγουδώντας ξένα κυρίως τραγούδια υποδέχονταν το κοινό. Την σκυτάλη (και όπου σκυτάλη, βλέπε …μικρόφωνο) παίρνει ο Νικηφόρος που με την ομολογουμένως αισθαντική φωνή του ερμηνεύει κομμάτια του σήμερα!

Στη συνέχεια σειρά έχουν οι Vegas «Motel» (Motel Vegas, Hotel Μαζωνάκης, Hotel Πάολα, είναι το project του προγράμματος), που απ’ ότι φαίνεται έχουν ήδη φανατικούς ακροατές, έχουν πάρει τον αέρα των Live και της σκηνής και προσέφεραν στον κόσμο ένα υπέροχο show γεμάτο ρυθμό, μουσική και χιούμορ. Οι εκκεντρικές εμφανίσεις τους, ο «τρελός ρυθμός» τους και τα πολύ ενδιαφέροντα remix που ακούσαμε από τους Vegas έκαναν το κοινό να τους χαρίσουν ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα και να τους φωνάζουν ρυθμικά για να ξανανέβουν στην σκηνή!

Τα φώτα χαμηλώνουν , η σκηνή αλλάζει και μια χορεύτρια λικνίζεται στο κέντρο του μαγαζιού… Οι πρώτες νότες από το «Η καρδιά μου» ακούγονται και το μαγαζί ξεσηκώνεται από χειροκροτήματα και φωνές! Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται, ο κόσμος τον καταχειροκροτεί… Η φημολογούμενη φούστα που όλοι συζητούν ότι φορά δεν είναι τίποτε άλλο από ένα κομμάτι ύφασμα στο μπροστά μέρος του σώματος του, πάνω από ένα παντελόνι, που κατά πολλούς όμως φαντάζει ως «φούστα με την οποία προκαλεί…»! Με ανανεωμένο λουκ ο Μαζωνάκης (μουστάκι και μαλλί χωρίστρα), υποδέχεται το κοινό και αρχίζει να ερμηνεύει τα τραγούδια του… Ο κόσμος τον καλωσορίζει σχεδόν μέσα σε μια …ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, αφού φώναζαν ρυθμικά το όνομα του μέσω συνθημάτων! Πολλά τραγούδια του Μαζωνάκη μετρούν πλέον πολλά χρόνια διαδρομής και μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και στις καρδιές μας. Ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια, χασάπικα, μπαλάντες, ποπ, ακούσαμε δεκάδες κομμάτια του ερμηνευτή που μας ταξίδεψαν σε άλλες εποχές και σε άλλα συναισθήματα…! Ο ίδιος, ακούραστος, ευδιάθετος και αεικίνητος βρισκόταν σε ένα συνεχές παιχνίδι με το κοινό. Ευχάριστο ενσταντανέ ήταν η συνύπαρξη στην πίστα του Μαζωνάκη με τους Vegas, που τραγούδησαν κομμάτια του πρώτου μιξαρισμένα από το συγκρότημα.

Η ώρα έχει φτάσει 3 παρά και τα video wall παίζουν βιντεάκια της Πάολα! Μέσα από ένα όμορφο, εκκεντρικό χορευτικό εμφανίζεται απαστράπτουσα (τόσο λόγω του νέου της ανανεωμένου λουκ, όσο και λόγω που ντυσίματος της…) η τραγουδίστρια που ξεσηκώνει τους θαμώνες με την φωνή της αλλά και την sexy εμφάνιση της! Φυσικά διατήρησε τη στυλιστική της ιδιαιτερότητα με τα διαφορετικού χρώματος παπούτσια που φορούσε και στη Θεσσαλονίκη! Φούξια γόβα στο αριστερό πόδι και μωβ στο δεξί! «Και κουβέντα στην κουβέντα», «Είσαι τρελός», «Το αμαρτωλό το φιλάκι σου», είναι κάποια από τα τραγούδια της που σήκωσαν τον κόσμο και τον έκαναν να αρχίσει τον χορό μέσα στους διαδρόμους, πάνω σε τραπέζια και καρέκλες!

Σαν πρεμιέρα φυσικά δεν έλειψαν όπως ήταν φυσικό κάποια τεχνικά προβλήματα, τόσο στον ήχο όσο και στα φώτα, αλλά όπως είπαμε και πριν, οι εξυπηρετικότατοι υπάλληλοι που έλυναν κάθε πρόβλημα αλλά και οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες που μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά, έσβησαν κάθε είδους παραφωνία! Αξίζει πραγματικά περάσετε μια βραδιά στο …»Hotel Βοτανικός», όπου σας περιμένουν οι καλύτεροι οικοδεσπότες και «receptionists»… Καλή σας διαμονή!

To "Thriller" του Michael Jackson θα γίνει ταινία;


Το videoclip-σταθμός στην ιστορία της μουσικής "Thriller" του Michael Jackson ενδέχεται να γίνει ταινία μεγάλου μήκους. Η GK Films η εταιρεία παραγωγής του βραβευμένου με Oscar παραγωγού Graham King ("The Tourist" "The Rum Diary") βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να διασκευάσει το ιστορικό video για τη μεγάλη οθόνη. Τη σκηνοθεσία του project φημολογείται ότι θα αναλάβει ο σκηνοθέτης και χορογράφος του "This Is It" και του "High School Musical" Kenny Ortega ενώ το story θα γράψει ο σεναριογράφος της κωμωδίας "The Hangover" Jeremy Garelick.

Αν και οι άνθρωποι-κλειδιά έχουν οριστεί το project για να προχωρήσει χρειάζεται το OK του Jackson estate.

Το original 14λεπτο clip του 1983 έχει σκηνοθετήσει ο John Landis ο οποίος έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με την ομάδα διαχείρισης της περιουσίας του Jackson σχετικά με το θρυλικό video.

Ο Παύλος Παυλίδης στο Σταυρό του Νότου…


Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies επιστρέφουν και αυτό το χειμώνα στο Σταυρό του Νότου! Από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα παρουσιάζουν τα καινούργια τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει», αλλά και τα κλασικά τους κομμάτια για 8 μοναδικές βραδιές.

Ένας τραγουδοποιός τόσο ιδιοσυγκρασιακός και ανεξάρτητος σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην κεντρική σκηνή του ελληνικού rock τραγουδιού, ο Παύλος Παυλίδης εξακολουθεί να απλώνει τη γοητεία του σε ένα συνεχώς αυξανόμενο πλήθος που απολαμβάνει μυσταγωγικά τη μουσική του. Έχοντας χαράξει σπουδαία πορεία ως frontman των Ξύλινων Σπαθιών, ο Παύλος Παυλίδης συνεχίζει να γοητεύει ως μοναχικός τροβαδούρος που προτιμά να απολαμβάνει τις σεισμικές δονήσεις των λόγων του παρά να δημιουργεί πανικό γύρω από τον εαυτό του.

Παύλος Παυλίδης – Δεν είμαι από Δω
Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στην ιδιαίτερη, παρορμητική, σαγηνευτική ιστορία του είναι ο δίσκος «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει», ένας προσωπικός κύκλος τραγουδιών που μετατρέπεται σε μια πρωτόγνωρη ζωτική ενέργεια με εξωστρεφείς, φωτεινές μελωδίες. Ένας δημιουργός-σύγχρονος θησαυρός, ο Παύλος Παυλίδης συνεχίζει με τους B-Movies την ιστορία που ξεκίνησε να γράφει με τα Ξύλινα Σπαθιά και αποδεικνύεται ακόμα ικανός να εκπλήσσει.

Ελεύθερη διακίνηση μουσικής μέσω διαδικτύου. Θέμα που διχάζει. Κάποιοι λένε για καταστροφικές οικονομικές συνέπειες των δισκογραφικών εταιρειών. Άλλοι μιλάνε για διάδοση της μουσικής χωρίς λογοκρισία, ελεύθερα προς όλους. Η αλήθεια όμως, όπως σε όλα τα πράγματα, βρίσκεται κάπου στη μέση.

Πίσω από κάθε τραγούδι που βγαίνει, πίσω από κάθε γκλαμουράτο βίντεο κλιπ και πίσω από κάθε πλούσιο καλλιτέχνη, υπάρχουν ολόκληρες ομάδες ανθρώπων που ζουν από τα πνευματικά δικαιώματα. Επιβιώνουν από τις πωλήσεις των δίσκων. Και είναι οι πρώτοι που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του ελεύθερου downloading. Άλλωστε, όσο επαναστατική θεωρείται η ελεύθερη διακίνηση μουσικής έχει κι αυτή τα θύματα της, όπως κάθε επανάσταση. Είτε είναι ψηφιακή είτε όχι.
Η ελεύθερη διακίνηση μουσικής όμως έδωσε ευκαιρία σε άσημους μουσικούς να γίνουν διάσημοι, να προωθήσουν τη μουσική που αγαπάνε χωρίς την επιτήρηση και τις νουθεσίες των δισκογραφικών εταιρειών, οι οποίες βάζουν το κέρδος πάνω από την τέχνη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Editors και της Amy McDonald, οι οποίοι αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο αρχικά και η «τρέλα» τους, ενδεχομένως να μην τους είχαμε ακούσει ποτέ.

Amy McDonald
Όλοι όμως είναι θύτες και ταυτόχρονα θύματα. Το διαδίκτυο έδινε τη δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των οικονομικών τάξεων να ακούνε τη μουσική που αγαπάνε. Κάτι που δε μπορούσε να συμβεί με τους δίσκους διότι στις περισσότερες περιπτώσεις η τιμή ήταν δυσανάλογη με την ποιότητα. Και στις μέρες που ζούμε δύσκολα δίνει κανείς 30 ευρώ για cd. Το διαδίκτυο θα υπερισχύσει με τον έναν η με τον άλλο τρόπο. Ο πόλεμος είναι άνισος. Και όσο οι δισκογραφικές δεν νερώνουν το κρασί τους με τις τιμές θα χάνουν. Γιατί, μουσικά μιλώντας, ο δίσκος έχει άλλη χάρη. Αλλά και στους καιρούς που ζούμε και τα ίδια τα χρήματα έχουν άλλη αξία. Και όσο δε γίνεται κάποια ουσιαστική κίνηση η μουσική θα παραμένει φυλακισμένη. Δέσμια των δισκογραφικών αλλά και όλων των «απελευθερωτών» της…

http://www.musiccorner.gr

Ρεκόρ προπώλησης για την περιοδεία των Take That!


Ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων έκαναν οι Take That, μετά την ανακοίνωση των σταθμών της επερχόμενης περιοδείας τους με τον Robbie Williams και πάλι στη σύνθεση τους. Ήδη μέσα στις πρώτες 24 ώρες είχαν διατεθεί περισσότερα από 1.000.000 εισιτήρια, αριθμός ρεκόρ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί πράκτορες εισιτηρίων δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθούν στην τεράστια ζήτηση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα.

Η περιοδεία η οποία ξεκινάει στις 30 Μαΐου θα περάσει από όλες τις μεγάλες πόλεις τις Ευρώπης, ενώ λόγω της αυξημένης ζήτησης προστέθηκαν άλλες έξι ημερομηνίες, τρεις στο Wembley και άλλες τρεις στο City Of Manchester Stadium.
«Δεν έχουμε λόγια. Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι! Καλύτερα νέα δεν θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Μάλλον θα είμαστε σοκαρισμένοι για πολλές μέρες» δήλωσαν για το ρεκόρ προπώλησης οι Take That.

http://www.musiccorner.gr

Freddie Mercury: Η ταινία!


Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Freddie Mercury σε μια νέα ταινία, αφιερωμένη στο συγκρότημα των Queen...
Ο γνωστός προκλητικός κωμικός Sacha Baron Cohen, που έχει γίνει γνωστός από τις μεταμορφώσεις του, στους ρόλους των Ali G, Borat, Bruno, θα επιχειρήσει να αναβιώσει τον μύθο του Freddie Mercury στην μεγάλη οθόνη.

Ο Cohen κυνηγούσε αυτό τον ρόλο για πολλά χρόνια, έχοντας ως βασικό ανταγωνιστή τον Johnny Depp. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο 2011, με τον σεναριογράφο Peter Morgan (Τhe Damned United, Frost/Nixon) να «ζεσταίνει» ήδη την πένα του και την εταιρεία παραγωγής του project να έχει εξασφαλίσει πολλά από τα classic hits των Queen!

www.music.net.cu

H Katy Perry και οι Linkin Park live στα MTV EMAs 2010!


Μόλις επιβεβαιώθηκαν οι live εμφανίσεις δυο νικητών σε προηγούμενα EMAs στα φετινά Europe Music Awards. Ναι, είναι αλήθεια, η pop superstar Katy Perry και οι θεοί της rock, Linkin Park θα καταλάβουν την σκηνή της Caja Magica στις 7 Νοεμβρίου 2010.
Προβλέπεται να είναι μια καλή βραδιά για την Katy Perry, καθώς μαζί με την Lady Gaga, έχουν τις περισσότερες υποψηφιότητες βραβείων, πέντε η κάθε μια.

Οι δυο κυρίες θα ανταγωνιστούν στις τέσσερις από τις πέντε κατηγορίες που είναι υποψήφιες (Best Pop, Best Female, Best Song and Best Video). Επίσης, οι Linkin Park θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν στην τροπαιοθήκη τους δυο ακόμα βραβεία, καθώς είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες Best Rock και Best Live Act.
http://www.music.net.cy

Σεξ κάναμε και τι έγινε; (asxeto me ti mousiki, alla mou arese)


Το έκανε γιατί είχε καιρό να κάνει, το έκανε γιατί έκατσε η φάση, το έκανε για να κάνει καριέρα, το έκανε γιατί βαριότανε. Όπως και να ’χει, η νέα τάξη πραγμάτων ορίζει πως το σεξ είναι σπουδαίο ως απόλαυση και τόσο αυτονόητο όσο μια χειραψία.

Το σεξ κάποτε ήταν η ολοκλήρωση, το αποκορύφωμα, η τελευταία πράξη μιας γνωριμίας. Τώρα το ακριβώς αντίθετο. Το σεξ είναι η πρώτη πράξη. Γνωρίζεσαι, γελάς λίγο, σκανάρει το σώμα σου, το πρόσωπό σου, σκανάρεις εσύ το δικό του και βουρ για το κρεβάτι ή οτιδήποτε άλλο βρεθεί εύκαιρο. Χωρίς απαιτήσεις, χωρίς προβλήματα, χωρίς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Κάποτε το σεξ απαιτούσε μια διαδικασία. Βλέμματα, χτυποκάρδια, υπονοούμενα, ξενύχτια, σκέψεις, όνειρα, έρωτα, άγγιγμα και αν (λέμε αν)… τότε σεξ. Παλιότερα ίσον γάμος. Σήμερα ίσον δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο, σιγά! Μου άρεσε, του άρεσα, ήπιαμε ένα ποτάκι παραπάνω, οι αναστολές έλιωσαν, τα ρούχα βγήκαν (ή και όχι), τα κορμιά ενώθηκαν, τέλος.

Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα θα πάθαιναν πολιτισμικό σοκ αν με κάποιο τρόπο διακτινίζονταν στο σήμερα. Ή θα ένιωθαν εντελώς ηλίθιοι ή θα πάθαιναν τον απόλυτο πανικό. Εμείς πάντως, αν πίναμε έναν καφέ μαζί τους, σίγουρα θα τους περνούσαμε για τρελούς. Ή μήπως όχι; Ή μήπως όλοι μας κατά βάθος κρύβουμε μια Ιουλιέτα, έναν Ρωμαίο; Ή μήπως τελικά το βάθος έγινε τόσο μεγάλο που δεν έχει σημασία;

Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι
Κι όμως καρδιοχτύπησα όταν τον είδα. Αναστατώθηκα. Τον κοιτούσα στα μάτια και παρέλυα. Με άγγιζε και πάθαινα ταραχή. Φυσικά και καταλήξαμε στο κρεβάτι. Με λίγα λόγια και συνοπτικές διαδικασίες. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, γλυκιά μου, κι όποια πρόλαβε τον κύριο «πήρε». Ζούμε στην εποχή της μεγάλης προσφοράς, κι όποια πρόλαβε τον κύριο είδε. Δεν σε παίρνει να το παίξεις δύσκολη πια. Πρέπει να προλάβεις να είσαι εσύ αυτή που θα πέσει στο κρεβάτι μαζί του. Αύριο; Δεν υπάρχει αύριο. Ό,τι γίνει σήμερα. Μέχρι αύριο μπορεί να έχει γνωρίσει άλλη. Ή μπορεί να έχεις γνωρίσει άλλον. Στη δεύτερη περίπτωση είναι όλα ΟΚ γιατί έτσι σε συμφέρει. Στην πρώτη, καλά θα κάνεις να βγάλεις τα ρούχα σου και να απολαύσεις το σεξ. Αν θέλεις. Αν δεν θέλεις, δεν σε αναγκάζει κανείς. Διευκρίνισε όμως τα θέλω σου, τις ελπίδες σου.

Αν (λέμε αν) το αγόρι που σου γυάλισε και ανταποκρίνεται προσδοκά το one night stand κι εσύ το ίδιο, τότε ΟΚ. Αν όμως ελπίζεις ότι κάνοντας σεξ μαζί του θα σε ερωτευτεί, θα του μείνεις αξέχαστη, θα θελήσει να σε ξαναδεί και τελικά θα κάνετε σχέση, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα και χρειάζεσαι διευκρινίσεις. Έχει σχέση, θέλει σχέση, είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο; Τώρα βέβαια αν με το καλημέρα αρχίσεις τις ερωτήσεις, τέλος εδώ. Και θα χάσεις και το σεξ. Άρα, σιωπή. Αν αυτό δεν είναι καταπίεση, τότε τι; Αν έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις ακριβώς... δεν υφίσταται καταπίεση.

Άντρες-γυναίκες σημειώσατε X
Οι άντρες, λέει, μπορεί να κάνουν σεξ και να μη σημαίνει τίποτα, να είναι απλά μια καλή στιγμή, μια καλοπέραση. Όπως η μπάλα. Να βάλουν γκολ και να ξεχάσουν και το όνομά σου. Οι γυναίκες, λέει, είναι πιο συναισθηματικές και πρέπει να νιώσουν πριν γδυθούν. Αυτά λέω στον καιρό της Ιουλιέτας. Υπάρχουν και γυναίκες σήμερα που κάνουν σεξ με τον ίδιο τρόπο που κάνουν και οι άντρες. Τον είδαν, τους γυάλισε ή απλά έκατσε η φάση ή απλά είχαν τα νεύρα τους και ήθελαν να εκδικηθούν ή απλά ήθελαν να ξεχάσουν, να ξεπεράσουν κάποιον και το κάνανε. Δεν έγινε και τίποτα. Άπειρες ιστορίες, άπειρες εναλλαγές, άπειρες εκδοχές σεξ σε αυτήν την πόλη.

Σεξ για ένα βράδυ χωρίς να ανταλλάξεις καν τηλέφωνα (γιατί άλλωστε), σεξ για δύο βράδια επειδή το πρώτο πέτυχε, σεξ επειδή σου γυάλισαν οι κοιλιακοί του, σεξ για να πάρεις την προαγωγή, σεξ για να μπεις στα κυκλώματα, σεξ γιατί είχες μεθύσει, σεξ γιατί είχε ωραίο πισινό, σεξ γιατί ήταν πολύ όμορφη (αλλά τελικά στο κρεβάτι ξενέρωτη);;;;;;, σεξ χωρίς λόγο, σεξ με λόγο. Καλό σεξ, κακό σεξ. Με λίγα λόγια, μια ζωή γεμάτη σεξ, εύκολο σεξ από σύγχρονους ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι το σεξ και ο έρωτας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Κι όπως μου έλεγε και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μια πρόσφατη συνέντευξη, «απλά ορισμένες φορές αυτά τα δύο συμπίπτουν». Όχι, δεν είναι απαραίτητα αυτό το τέλειο. Το καλύτερο σεξ της ζωής σου μπορεί να το κάνεις με κάποιον ξένο στις τουαλέτες ενός μπαρ. Μπορεί και με τον έρωτα της ζωής σου. Δεν υπάρχουν μέτρα και σταθμά πια. Ο καθένας κάνει το κέφι του. Ο καθένας είναι ελεύθερος. Και η ελευθερία του, αν δεν ενοχλεί την ελευθερία του άλλου, του επιτρέπει να κάνει ό,τι ακριβώς θέλει.

Εδώ στο σίριαλ του παραλόγου (ή του απόλυτα λογικού – εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπει κανείς) μπαίνει η αλήθεια. Αν είσαι σίριαλ υπερπαραγωγή έχεις το προνόμιο να έχεις την ειλικρίνεια ως guest star. Κανείς δεν θέλει σχέση, κανείς δεν είναι σε φάση δέσμευσης, σεξ και τέλος. Μιλημένα-ξηγημένα.

Αν τώρα το σίριάλ σου είναι μια φτηνή παραγωγή, λυπάμαι αλλά δεν δικαιούσαι guest star. Δεν λέτε τίποτα ή λέτε ψέματα και μετά αρχίζουν τα παράπονα, τα προβλήματα, οι αναπάντητες, τα αναπάντητα μηνύματα, τα κινέζικα, τα γιαπωνέζικα, τα κουλά, οι υστερίες, τα δάκρυα, τα κλάματα. Γλυκιά μου θα σ’ το ξαναπώ: Αν δεν έχεις θάψει την Ιουλιέτα μέσα σου, μη βγάζεις τα ρούχα σου επειδή ένιωσες καλά μαζί του ένα βράδυ. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού.

Και προς Θεού! Ποιος σου είπε πως αν το παίξεις δύσκολη θα σου βγει σε κακό. Ναι, οι πιθανότητες να βρει άλλη είναι πολλές. Αν τον ενδιαφέρει μόνο το σεξ, φυσικά και θα το κάνει. Να «μπιπ» θέλει ο άνθρωπος, όχι να στεφανωθεί. Άρα δεν σε ενδιαφέρει ο κύριος γιατί εσύ είσαι μια Ιουλιέτα. Από την άλλη, οι δύσκολες συνήθως κερδίζουν γιατί, όπως όλες ξέρουμε και έχουμε συνειδητοποιήσει, οι άντρες θέλουν να σε κυνηγήσουν, να σε διεκδικήσουν, να τους τρέξεις για να σε ερωτευτούν. Εκτός κι αν ανήκεις σε εκείνη τη μαγική κατηγορία μαγισσών που και από το πρώτο βράδυ μπορεί να του καθίσεις και να τον μαγέψεις με το συγκλονιστικό σεξ και να φάει κόλλημα μαζί σου, κοινώς να τον μεταμορφώσεις σε Ρωμαίο μέσα στην επόμενη ώρα που θα πετάξεις τα ρούχα σου στο πάτωμα. Ναι, καλά... Και πάλι. Το ότι κάνετε σεξ συχνά και περισσότερο από τρεις φορές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε και σχέση. Και το «κάναμε σεξ» πια δεν νοείται ως επιχείρημα. Μόνο ως ανέκδοτο. «Ε, και τι έγινε;» θα είναι η απάντηση που θα λάβεις. «Σεξ κάναμε, δεν κάναμε και τίποτα»! Κατάλαβες;

Εκ-συγχρονισμός
Anyway, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι πολλές γυναίκες, οι πολλές ωραίες γυναίκες, η εποχή της εικόνας, ο ναρκισσισμός, η εποχή της απόλυτης απελευθέρωσης δεν κάνουν πια το σεξ δυσεύρετο, το αντίθετο μάλιστα. Οι φίλοι μας οι γκέι, η άνεσή τους μας εξοικείωσε με το θέμα. Οι άντρες και οι παράλογες απαιτήσεις τους, η απόγνωσή μας, η ανασφάλειά μας, οι ελπίδες μας, η λειψανδρία που μας δέρνει σαφώς μας έχει κάνει πιο εύκολες. Σουτ... πιο απελευθερωμένες λέμε. Πάντως, τσ.... δεν θα σε πει κανείς σήμερα. Αλλά και να σε πει, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Πάνε εκείνες οι εποχές που τα λόγια είχαν σημασία. Σήμερα όλα είναι σχετικά και εξαρτώνται από το πόσο καλά θα χειριστείς τις καταστάσεις. Από κει και πέρα, ας λέει ό,τι θέλει ο καθένας. Τρελός είναι, ό,τι θέλει λέει. Και έτσι πήξαμε στους τρελούς. Τέλεια!

Το σίγουρο είναι πως τα δύο φύλα δείχνουν, ή υποκρίνονται ότι είναι, διατεθειμένα να ξεχάσουν τις διαφορές τους. Οι άντρες δεν έχουν πρόβλημα ή δεν θέλουν να ξέρουν, δεν τους αφορά με πόσους έχεις πάει (ή μήπως όχι;). Οι άντρες μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς να νιώθουν τίποτα επειδή απλά τους άρεσε η γκόμενα ή επειδή απλά ήθελαν να κάνουν σεξ και βρήκαν μια που τους άρεσε και πήγαν. Πολλές γυναίκες το ίδιο. Ο άντρας μπορεί να γυρίσει στον φίλο του και να σε πει «πολυχρησιμοποιημένη».

Το ίδιο όμως και μια γυναίκα πια. Το θέμα είναι πως όλοι είμαστε άνθρωποι. Το φύλο δεν έχει πλέον και τόση σημασία. Έχουμε όλοι ανάγκες, καρδιά, πόδια και χέρια και ο καθένας τα διαχειρίζεται όπως του κάνει κέφι. Το σεξ πάντως έπαψε να είναι και τόσο σπουδαία υπόθεση. Το βρίσκεις παντού και σε όλες τις μορφές του. Ακόμα πουλάει σαν τρελό, είναι η διαχρονικότερη αξία όλων, όπως ο έρωτας και η αγάπη, αλλά μέχρι να βρεις τα δύο τελευταία κάνε τη ζωή σου. «Κάνε τη ζωή σου» σημαίνει «κάνε ό,τι θέλεις» και για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής σημαίνει κάνε σεξ γιατί σήμερα, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, κανείς δεν κατηγορεί τις γυναίκες που έχουν πάει με πολλούς – και καλά κάνουμε.

Όμως, λέω όμως, έχουμε φτάσει δυστυχώς στο σημείο να θεωρούμε προβληματικές και προβληματικούς όσους επιλέγουν να μην κάνουν σεξ μέχρι να συμπίπτει μαζί του και το συναίσθημα. Και αυτό νομίζω είναι υπερβολή, αν όχι λάθος. Κάποτε για να σε βρίσουν σε λέγανε «τα πήρες όλα κι έφυγες», σήμερα για να σε βρίσουν θα σε πούνε «ξέχασες πώς είναι». Ίσως βέβαια να φταίει και το ότι η έλλειψη του σεξ προκαλεί νεύρα και κατά συνέπεια υστερία. Τι να πω. Ό,τι και να πω, βρίσκω και τον αντίλογο.

Της Ξένιας Ιωάννου

http://olagiatingunaika.blogspot.com