5 Ιουλ 2011

Sunny Μπαλτζή: 'Μιλάω με τα τραγούδια μου'


Η διάσημη, πια (μέσα από τα σενάρια που τη φέρουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο) τραγουδίστρια, ξεκαθάρισε πως ό,τι έχει να πει που την αφορά, το λέει μέσα από τα τραγούδια της και δεν δίνει λόγο για την προσωπική της ζωή.
Μιλώντας στην εκπομπή "Super Star", η Sunny κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που λένε ότι είναι μαζί με το διευθυντή προγράμματος του Αντέννα. Η απάντηση της ασαφής: "Με φέρνεις σε τρομερή αμηχανία. Θέλω πω πως λυπάμαι πάρα πολύ που τα έφερε έτσι η ζωή, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και τα πολιτικά πράγματα, ένας βαθιά πολιτικοποιημένος άνθρωπος όπως εγώ, να πρέπει να απολογούμαι για στενές επαφές τρίτου τύπου". Στη συνέχεια, όμως, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να βγάζει στη φόρα την προσωπική της ζωή, αφού τόσα χρόνια δεν το έκανε ποτέ, αν και έχει ζήσει πολλά. Τώρα μιλάει με τα τραγούδια της στον κόσμο, που δεν τον αφορούν τα προσωπικά της.

Οι φήμες της έχουν χρεώσει και την παρουσίαση μουσικής εκπομπής στην τηλεόραση, με τη νέα σαιζόν. Γεμάτη αυτοπεποίθηση απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού αν έκανε κάτι τέτοιο, θα έκλειναν πολλά μαγαζάκια και ο κόσμος θα άκουγε αληθινή μουσική. Αυτό που συμβαίνει πραγματικά είναι το ότι μελετά κάποιες προτάσεις που της έγιναν και δεν θα διστάσει να ζητήσει και τη γνώμη του Γιάννη Λάτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου