10 Μαΐ 2011

Τον Σεπτέμβριο η αποφυλάκιση του rapper T.I


Η ζωή είναι λίγο άδική για ορισμένους celebrities, που δεν έχουν την τύχη της Lindsay Lohan και πηγαίνουν όντως στην φυλακή για να εκτίσουν μια ολοκληρωμένη ποινή, με αφορμή κάποιαπαράβαση του νόμου που διέπραξαν.
Ο T.Ι όπως και ο Lil Wayne παλαιότερα, ήταν ένας από αυτούς τους «άτυχους» καθώς από τις αρχές Δεκεμβρίου βρίσκεται στην ομοσπονδιακή φυλακή του Arkansas, εκτίοντας ποινή φυλάκισης 11 μηνών, για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με online δημοσίευση του Rap Radar και του website της ένωσης ομοσπονδιακών φυλακών της Αμερικής, ο T.I θα αποφυλακιστεί κανονικά τον επόμενο Σεπτέμβριο.
Όσο για το πρόσφατο album του, “No Mercy” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, όσο εκείνος βρισκόταν στην φυλακή, έχει πουλήσει περισσότερα από 500.000 αντίτυπα.
Ο T.I είχε ευχαριστήσει τους fans του, γράφοντας ένα γράμμα: «Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα θα με δείτε ξανά. Σημασία έχει να μείνω εδώ και να βάλω επιτέλους μυαλό. Σίγουρά θα είμαι καλύτερος άνθρωπος όταν επιτέλους αποφυλακιστώ.» Για το καλό σου man…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου