10 Μαΐ 2011

Μαρία Σολωμού: Η ηλικία κάθε ανθρώπου είναι τηλεοπτική


Η γνωστή ηθοποιός δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της, αλλά, μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζαμε το λόγο. Τώρα ήρθε η στιγμή για τη Μαρία να το αποκαλύψει μέσα από τη συνέντευξη της στο περιοδικό Glam.
Η ηθοποιός λέει πως κατάλαβε ότι δεν πρέπει να λέει την ηλικία της, από τον καιρό που σπούδαζε υποκριτική στη σχολή. Πιστεύει πως αν αποκαλύψει την ηλικία της, μπορεί να χάσει επαγγελματικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, αν κάποιος τη θεωρήσει μικρή για να παίξει το ρόλο μιας μητέρας, δεν θα της δώσει την ευκαρία, αν και στην πραγματική της ζωή, η Μαρία είναι μητέρα. Γι αυτό πιστεύει πως η ηλικία κάθε ανθρώπου είναι τηλεοπτική.

Σε μια άλλη εξέλιξη, φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν τη Μαρία Σολωμού να ετοιμάζει συνεργασία με το σύντροφο της, Πάνο Μουζουράκη. Η ίδια τις διαψεύδει, λέγοντας πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Πάνο μουσικά. Σε ερώτηση αν νιώθει παράφωνη και γι αυτό δεν θα κάνει το μουσικό βήμα, η ηθοποιός απάντησε πως δεν είναι παράφωνη, ενώ έχει προοπτικές στο τραγούδι, αν, βέβαια, δουλέψει πολύ με τη φωνή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου