14 Μαΐ 2011

H Lady Gaga κλέβει την παράσταση στις Κάννες!


Αν μπορούσε κάποιος να κλέψει την προσοχή από τις ταινίες και τους λαμπερούς προσκεκλημένου στο Film Festival των Καννών, αυτή ήταν η Lady Gaga!
Το βράδυ της Τετάρτης η pop star έκανε αισθητή την παρουσία της στο Festival , τραγουδώντας live με φόντο την Γαλλική Ριβιέρα, για λογαριασμό του τηλεοπτικού show “Le Grand Journal” του Canal Plus. H τραγουδίστρια παρουσίασε το single “Judas” λέγοντας στο κοινό του Festival: «Είναι πανέμορφα! Δεν έχω καθόλου μα καθόλου χρόνο, μα χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Είναι υπέροχα να τραγουδάς με φόντο την Μεσόγειο. Το σκέφτηκα να βουτήξω μετά την συναυλία!»
Η 25χρονη pop star περίγραψε την εκκεντρική της εμφάνιση στον παρουσιαστή Michel Denishot ως: «ένα συνδυασμό θρησκευτικών εικόνων και σύγχρονης μόδας.» συμπληρώνοντας: «Μου αρέσει πολύ αυτή την εποχή να φοράω ρομαντικά, πολύ «Βιβλικά» σύνολα και πάντα ρίχνω μερικά punk rock αξεσουάρ για να υπάρχει ισορροπία.»
 Σύντομα η Lady Gaga θα εμφανιστεί και στοFarmville, όπου θα παρουσίασε μερικά νέα της τραγούδια μέσα από το δικό της ξεχωριστό, digital "γεωργικό" περιβάλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου