14 Μαΐ 2011

ι δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας λίγο πριν τον τελικό;



Ο Λούκας Γιώρκας, λίγο πριν τον τελικό της Eurovision, μιλάει για τα συναισθήματα του και τα "μυστικά" του στην κάμερα του "Μες στην καλή χαρά".
Λίγες στιγμές πριν ανέβει στη σκηνή ο Λούκας δηλώνει ότι νιώθει ελεύθερος. "Το μόνο που μας μένει είναι να τραγουδήσουμε το κομμάτι άλλη μια φορά" λέει και φαίνεται πολύ ψύχραιμος για τη σημερινή μάχη του. Την ενέργεια και το κουράγιο για να συνεχίσουν, την παίρνουν από όλους τους Έλληνες που τους στηρίζουν στην προσπάθεια αυτή, όπως λέει.
"Η θέση δε μας αφορά", παρ' όλα αυτά όμως παραδέχεται ότι το κομμάτι το πιστεύουν πολύ σαν ομάδα και ίσως θεωρούν πιθανή μια επιτυχία της χώρας φέτος. Τόσο έχουν πιστέψει μάλιστα στο κομμάτι, που κάθε φορά που ανεβαίνουν στην σκηνή ανατριχιάζουν. "Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περάσουμε την αύρα μας στον κόσμο" λέει ο Λούκας και δείχνει το πόσο δυνατά είναι τα συναισθήματα της ομάδας κατά τη διάρκεια της ερμηνείας.
Αν και φέτος ο Λούκας εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision, ο ίδιος δηλώνει ότι δεν ήταν πολύ σίγουρος για τον διαγωνισμό όταν δήλωσε συμμετοχή. Συμπέρανε όμως, μετά από όλα αυτά, ότι η Eurovision είναι ένα μεγάλο σχολείο που τον βοήθησε να μάθει αρκετά πράγματα και να πιστέψει ακόμα περισσότερο στον εαυτό του και να δεθεί με την ομάδα του.
Όσον αφορά το δέσιμο της ομάδας, ο Λούκας δηλώνει ότι πριν βγουν στη σκηνή, όλοι (χορευτές, Λούκας, Stereo Mike) αγκαλιάζονται και λένε τις τελευταίες τους κουβέντες, για να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλο. Ο Λούκας μάλιστα, μέχρι να τραγουδήσει το κομμάτι του, μας λέει ότι δέχεται την αύρα του Stereo Mike και των χορευτών και έτσι "φορτώνει" και βγάζει όλο αυτό το συναίσθημα τραγουδώντας.
Με τόλμη, θάρρος και αισιοδοξία (με μέτρο πάντα) η ελληνική αποστολή ετοιμάζεται να δώσει την τελευταία και πιο κρίσιμη μάχη της απόψε. Συντονιζόμαστε λοιπόν στις 22:00 στη ΝΕΤ για να υποστηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση

www.tralala.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου