14 Μαΐ 2011

Η Britney Spears χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια;


Ο πρώην manager της Britney Spears, Sam Lutfi, σε διάβημα του προς το ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, ζήτησε την διεξαγωγήψυχιατρικών tests προς την διάσημη τραγουδίστρια.
Ο Sam Lutfi  έχει υποβάλλει αγωγή προς την μητέρα της Britney, Lynne Spears και έχει ζητήσει από την Britney Spears να καταθέσει στο δικαστήριο.
Όμως οι γονείς της Britney Spears ισχυρίζονται ότι η κόρη τους είναι ψυχολογικά ασταθής και δεν μπορεί να παρευρεθεί σε δικαστήριο για να καταθέσει ο Lutfi από την μεριά του, έχει παραθέσει τιςπρόσφατες συνεντεύξεις για την προώθηση του album “Femme Fatale” που έδωσε η Britney, καθώς πιστεύει ότι αποδεικνύουν πως η 29χρονη τραγουδίστρια είναι διανοητικά και ψυχολογικά ικανή να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου.
Ο πρώην manager της Britney Spears (που απολύθηκε το 2008) έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Lynne Spears, μετά από την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο “Through The Storm” που τον χαρακτήριζε ως έναν «αδίστακτο καθοδηγητή» που έδινε ναρκωτικά στην Britney, κόβοντας παράλληλα τις γέφυρες επικοινωνίας με το οικογενειακό περιβάλλον της τραγουδίστριας. Αβέβαιο το μέλλον αυτής της διαμάχης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου