14 Μαΐ 2011

Ναταλία Δραγούμη: Τα φιλιά μου στις ταινίες ήταν πραγματικά


Η ηθοποιός και παίκτρια του Dancing with the Stars, αποδέκτηκε πρόσκληση του Πέτρου Κωστόπουλου και παρέστη στην εκπομπή "Βράδυ". Εκεί μίλησε για τη ζωή που έκανε προτού παντρευτεί και κάνει τα παιδιά της, αλλά και το πως τα πράγματα άλλαξαν, μετά το γάμο και τη μητρότητα.
Παραδέχτηκε για ακόμα μια φορά πως, ναι, έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, είτε το επίσημο είτε το παράνομο. Είναι δήλωση που έχει κάνει και στο παρελθόν και η οποία κατακρίθηκε από πολλούς, όπως είπε η γνωστή ηθοποιός. Μάλιστα, πιστεύει πως γνωρίζει και σε ποια περίπτωση έχει συμβεί αυτό!

Η Ναταλία δεν δίστασε να αποκαλύψει κι άλλες ατασθαλίες που έκανε πριν παντρευτεί και γίνει μητέρα. Έπινε και καβαλούσε μηχανή και φιλούσε πραγματικά στους ρόλους της. Όλα αυτά, όμως, τα έκοψε αφότου παντρεύτηκε, καταφέρνοντας η ίδια να πειθαρχήσει τον εαυτό της.

Σαν νέα μαμά, και δεδομένης της κρίσης που περνά η κοινωνία, ψάχνει τρόπους να διαπαιδαγωγήσει σωστά τα παιδιά της. Ομολόγησε πως ο μεγαλύτερος της φόβος για τα παιδιά της είναι τα ναρκωτικά, τα οποία διακινούνται με μεγάλη ευκολία, πλέον, και μέσα στα σχολεία.

Για τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars, η γνωστή ηθοποιός είπε πως είναι πολύ χαρούμενη. Είπε πως της προτάθηκε και πέρσι να συμμετάσχει στο παιχνίδι, αλλά αρνήθηκε. Όταν κάθισε και το παρακολούθησε, όμως, άλλαξε γνώμη, αφού διαπίστωσε πως είναι αξιοπρεπέστατο. Δεν περιμένει ότι θα αναδειχθεί νικήτρια του παιχνιδιού, αλλά απολαμβάνει το γεγονός της συμμετοχής της και ευελπιστεί ότι θα φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου