9 Δεκ 2010

Last Christmas από το cast του Glee

Το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Glee δεν περιλάμβανε μόνο στόλισμα χριστουγεννιάτικων δέντρων και χιονισμένες στέγες σπιτιών. Η μελαγχολία και η μοναξιά, που πηγάζει από την απώλεια ενός έρωτα, όπως εκφράστηκε στο hit single των Wham είχε την θέση της και στο Glee.
Το ζευγάρι των Rachel και Finn, έχει μόλις χωρίσει και ποιο τραγούδι θα μπορούσε να ταιριάξει στα συναισθήματα τους καλύτερα από το “Last Christmas”; Το ντουέτο των ηθοποιών Leah Michele και Cory Monteith τραγούδησε το “Last Christmas” με συνοδεία στα β φωνητικά από το υπόλοιποι cast του Glee.

To “Last Christmas” είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα τραγούδια σε χριστουγεννιάτικες συλλογές και κατέχει το παράξενο ρεκόρ της μεγαλύτερης διαμονής στο UK Singles Chart, με τέσσερις επανακυκλοφορίες τις χρονιές 1986,1996, 2007, 2009 χωρίς όμως να έχει φτάσει ποτέ στο νούμερο 1!

Το “Last Christmas” έχει διασκευαστεί συνολικά από τους:Taylor Swift, Jimmy Eat World, Ashley Tisdale, Carrie Underwood, Arctic Monkeys, Coldplay, Hilary Duff, Manic Street Preachers, Cascada, Whigfield, Billie Piper, Travis, Crazy Frog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου