9 Δεκ 2010

Η Ke$ha υπερασπίζεται την ελευθερία του λόγου!

Οι pop stars σπάνια ενδιαφέρονται για πολιτικές δηλώσεις και συνήθως οι ανησυχίες τους αφορούν θέματα όπως οι εκκεντρικές εμφανίσεις, που μπορούν να εκνευρίσουν τις φιλοζωικές οργανώσεις.
 Η Ke$ha όμως έκανε την διαφορά, όταν πρόσφαταφιλοξενήθηκε σε μια αφίσα διαφημιστικής εκστρατείας από την κυβέρνηση του Barrack Obama, για την υποστήριξη της 1ης τροπολογίας του συντάγματος της Αμερικής, που αναφέρεται στο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και τη έκφρασης ιδεών, μακριά από την λογοκρισία, για όλους τους αμερικάνους πολίτες.
 Η Ke$ha είναι ίσως η ιδανική pop star για να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία, καθώς από την αρχή της καριέρας της, εκφράστηκε με τον δικό της τρόπο, γράφοντας το όνομα της με το σήμα του δολαρίου, τραγουδώντας για το ουίσκι που χρησιμοποιεί σανοδοντόπαστα (“Tik Tok”) και κάνοντας μόδα το μπλε κραγιόν (“We R who We R”) και τo φωσφορίζον, old school rave body paint (“You Love Is My Drug”). Η χρωματιστήεπανάσταση της Ke$ha είναι εδώ! Λέτε να έχουμε ανατροπές στις προεδρικές εκλογές του 2012 στην Αμερική;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου