9 Δεκ 2010

Έξι χρόνια από τον θάνατο του Dimebag Darrell (Pantera)

Σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από τον θάνατο του κιθαρίστα των PanteraDimebag Darrell.
 Ο Darrell βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κατά την διάρκεια συναυλίας, ο ψυχικά ασταθής Nathan Gale ανέβηκε στην σκηνή και τον πυροβόλησε. Τραγικό θάνατο επίσης βρήκαν οι: Erin Halk(υπάλληλος του club),  Nathan Bray (fan), Jeff “Mayhem” Thompson (security guard των Pantera) και τραυματίστηκε θανάσιμα o τεχνικός των drums, John “Kat” Brooks.
Για τον Dimebag Darrell μίλησαν σπουδαίοι μουσικοί της rock/metal όπως ο Tommi Iommi (“Ήταν ένας σπουδαίος μουσικός και ήταν χαρά μου να συνεργαστώ μαζί του.»), ο Rob Halford (“…ήταν αποκαλυπτικές οι στιγμές που τον έβλεπα να παίζει και να βελτιώνει διαρκώς την τεχνική του, η φιλία του δεν αντικαθίσταται εύκολα.») και ο Brian May των Queen (Οι Pantera ήταν η πρώτη μπάντα που άκουσα μαζί με τον γιό μου. Ο Dimebag ήταν ένας φανταστικός κιθαρίστας,καινοτόμος και παθιασμένος όσο λίγοι.»).
 Οι σπουδαιότεροι καλλιτέχνες της rock/metal και οι τελευταίοι τους χαιρετισμοί στον Dimebag Darrell, βρίσκονται στο site των Damageplan, της μπάντας που είχε μόλις δημιουργήσει μαζί με τον Vinnie Paul, λίγο πριν τον θάνατο του…
Εδώ θα βρειτε όλα τα videos των Pantera!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου