9 Δεκ 2010

Έχει φίλους η Ελένη Δήμου και το απέδειξε στην Αρχιτεκτονική!

Ναι η Ελένη Δήμου έχει φίλους και μάλιστα πολύ καλούς φίλους. Είναι μια παρέα δεμένη με πολύ κέφι και απίστευτο χιούμορ. Βρεθήκαμε λοιπόν στην Αρχιτεκτονική με μια φωτογραφική μηχανή και πήραμε κ εμείς λίγο από την ενέργειά και το κέφι τους.

Η ατμόσφαιρα του μαγαζιού παρεϊστικη και φιλική έτσι όπως θα πρέπει να είναι ακολουθώντας τον τίτλο της παράστασης. Η μουσική που ακούγεται από τα ηχεία κατά κύριο λόγο reggae  η ακουστική του μαγαζιού πολύ καλή, χωρίς να βγαίνεις στο τέλος με το κλασικό βουητό στα αυτιά. Η ώρα 11.20 και τα φώτα χαμηλώνουν. Το τραγούδι «Έχω φίλους» σε στοίχους του Τάσου Βογιατζή και μουσική του Νίκου Τερζή ξεκινάει χαμηλόφωνα. Ένας ένας ανεβαίνει στη σκηνή, συστήνεται και παίρνει θέση.
eleni_dimou_live
Η σκηνή γέμισε με τους μουσικούς και πρώτη να τραγουδήσει βγήκε η Ίρις. Μια νεαρή και πολύ γλυκιά κοπέλα με απίστευτη φωνή η οποία ερμήνευσε ένα ξένο κομμάτι και αφού καταχειροκροτήθηκε τη θέση της έδωσε στους DF. Δύο αδέλφια με πολύ χιούμορ, που δημιουργούν μουσική συνδυάζοντας το Hip Hop με τη Reggae. Το video wall άναψε και οι στοίχοι από το τραγούδι τους εμφανίζονταν όσο εκείνοι τραγουδούσαν. Αφού μας «συστήθηκαν» και αυτοί με ένα δικό τους τραγούδι, σειρά είχε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος με τη κιθάρα του και με τους DF να τον πλαισιώνουν με σαξόφωνο και τρομπέτα. Με τον απίστευτο δυναμισμό στη φωνή του, κατάφερε και έστρεψε τα μάτια όλων επάνω του.
eleni_dimou_live_1
eleni_dimou_live_2
Έπειτα και με μεγάλες δρασκελιές ανέβηκε στη σκηνή ο Τάσος Βουγιατζής (ο Τάσος και οι Μασέλες του) κλασικά με τις τιράντες και το «καβουράκι» του. Το video wall άναψε ξανά δείχνοντάς μας στην αρχή το video clip από το τραγούδι του «Μασέλες» και συνέχισε με τα εξώφυλλα από τη δισκογραφία του. Με το κέφι του και το αναλλοίωτο στυλ του μας έφερε στο μυαλό αναμνήσεις και σιγοτραγουδήσαμε τα τραγούδια του (Μασέλες, Φιλάκι κτλ). Τη σκηνή τώρα αναλαμβάνει να «γεμίσει» ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Και τα καταφέρνει. Η φωνή του μελωδική και αισθησιακή γεμίζει το χώρο τραγουδώντας Frank Sinatra.
eleni_dimou_live_3
Μόλις κατεβαίνει απ τη σκηνή το video wall ανοίγει ξανά και όλοι διαβάζουμε το βιογραφικό της Ελένης Δήμου. Ξεκινά να παίζει το τραγούδι «Καλή Μου Ελένη» και εμφανίζεται στο video wall και στη σκηνή ταυτόχρονα η Ελένη Δήμου η οποία καταχειροκροτείτε. Όμορφη και πολύ κομψή όπως πάντα με τις γνωστές μπούκλες της που πρώτη έκανε μόδα. Η Ελένη του video wall ξεκινά να τραγουδά απευθυνόμενη στην Ελένη της σκηνής και μετά το αντίστροφο. Μια πραγματικά φανταστική ιδέα που με έκανε και ανατρίχιασα. Μας καλώς όρισε και μας σύστησε και η ίδια τους «φίλους» της. Μετά χάσαμε τη μπάλα... Τραγούδησε αγαπημένα κομμάτια και εμείς τραγουδούσαμε μαζί της. Έκανε ντουέτο με όλα τα παιδιά (DF, Παναγιώτη Τσακαλάκο, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ) πολλές φορές. Ξεχείλιζε από ενέργεια και η φωνή της μοναδική. Μας τραγούδησε τραγούδια από τους Εκείνος κ Εκείνος με τον Κώστα Λογοθετίδη να βρίσκεται στα πλήκτρα και από άλλους καλλιτέχνες. Χόρευε και τραγουδούσε ταυτόχρονα. Ύστερα από αρκετή ώρα έδωσε τη θέση της ξανά στην Ίρις και αυτή με τη σειρά της ξανά στον Τάσο ο οποίος μας τραγούδησε το «πλάτσα πλάτσα πλούτσα» και τη θέση του κατέλαβε ο Νίκος Τερζής όπου μας τραγούδησε δυο δικά του κομμάτια και αστειεύτηκε λέγοντας μας ότι δεν είναι τραγουδιστής αλλά κάνει κ αυτός τη προσπάθειά του.
eleni_dimou_live_4
Λίγο μετά ανέβηκε ο Τάσος με ένα λευκό σορτσάκι και με μια λευκή μπλούζα που έγραφε «Γιώργο θα φύγεις Νύχτα» τραγουδώντας «Θα Πάω στη Ζούγκλα με τον Ταρζάν» ενώ στο video wall έδειχνε πολιτικά πρόσωπα. Έπειτα ανέβηκε η Ελένη Δήμου στη σκηνή μόνη της και έδωσε ένα φόρο τιμής σε όλους όσους αισθάνονται ή είναι μόνοι τραγουδώντας της Μοσχολιού το «Άνθρωποι Μονάχοι» χωρίς μικρόφωνο. Μετά από αυτή την ανατριχίλα ανέβηκαν όλοι στη σκηνή, τραγούδησαν αγαπημένα κομμάτια και έκλεισαν με το τραγούδι της παράστασης «Έχω Φίλους». Ένας ένας μας καληνύχτιζε και κατέβαινε από τη σκηνή μέχρι που άδειασε.
Την άλλη Δευτέρα λοιπόν θα είμαστε και πάλι εκεί να διασκεδάσουμε γιατί αυτή η παράσταση αλλάζει τις Δευτέρες!!!!

eleni_dimou_live_7
eleni_dimou_live_8
eleni_dimou_live_9
eleni_dimou_live_10
eleni_dimou_live_11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου