27 Ιαν 2011

Best of Mario Frangoulis


Μια καριέρα που μετράει πάνω από είκοσι χρόνια συνεχούς επιτυχίας, γεμάτη με σημαντικούς σταθμούς που περιλαμβάνουν συναντήσεις με εξέχοντες καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, πολλές διακρίσεις, εκατοντάδες συναυλίες σε κάθε ήπειρο και μια πλούσια δισκογραφία.
Αυτή είναι μέχρι σήμερα η πορεία του Μάριου Φραγκούλη. Ένα συνεχές ταξίδι με απρόσμενες διαδρομές που το χαρακτηρίζει η μεγάλη του αγάπη για τη μουσική.

Στη συλλογή «My Best Of», o Μάριος Φραγκούλης, επιλέγει μερικές από τις πιο αγαπημένες του μουσικές στιγμές. Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, συμμετοχές του σε album άλλων καλλιτεχνών, όλα τους τραγούδια που σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για τον ίδιο. Δίπλα τους, ανέκδοτες ηχογραφήσεις (όπως το ντουέτο με τη Sarah Brightman στο Carpe Diem), αλλά και δύο bonus tracks από ερμηνείες του σε άριες των Verdi και Puccini.

Ένα διπλό cd με 36 τραγούδια που συνθέτει ένα πλήρες πορτρέτο. Η έκδοση περιλαμβάνει πολυσέλιδο ένθετο με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του Μάριου Φραγκούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου