27 Ιαν 2011

Το νέο video του Ozzy Osbourne!


Ένα ακόμα video από το album “Scream” του Ozzy Osbourne, είναι το “Let It Die” και ήδη από την αρχή της εβδομάδας προβάλλεται online!
Ένα ακόμα video από το album “Scream” τουOzzy Osbourne, είναι το “Let It Die” και ήδη από την αρχή της εβδομάδας προβάλλεται online! Το Let It Die” μας μεταφέρει στην «καρδιά» των γεγονότων, στο studio όπου ηχογραφεί ο Ozzy και στο live stage όπου δικαιώνει τους εκατομμύρια fans που του έχουν δώσει το προσωνύμιο “Prince Of Darkness”. Mr Crowley lives there!
Σε άλλα Ozzy news, o τραγουδιστής του “Let Me Hear You Scream” από την στήλη με θέματα υγείας που γράφει στο περιοδικό των Sunday Times, εξομολογήθηκε ότι «Τα Χριστούγεννα πρέπει να απαγορευτούν, τέλος! Αν και όταν έπινα αλκοόλ, νόμιζα ότι ήταν η καλύτερη εποχή γιατί έψαχνα μια δικαιολογία για να γίνω λιώμα. Τώρα δεν αντέχω τίποτα από αυτά.»
  Επίσης στο ίδιο κείμενο, ο Ozzy καυτηρίασε τον «καταναλωτικό πυρετό» των εορτών των Χριστουγέννων λέγοντας: «10 ημέρες γεμάτες shopping που καταλήγουν σε τεράστια κατανάλωση φαγητού και ποτού. Δεν είμαι κανένας άγιος, αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με την γέννηση του μικρού Χριστού;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου