15 Δεκ 2010

Η λίστα δώρων του Kanye West!

To Buzzworthy Blog μπήκε στο μυαλό του Kanye West και εντόπισε την λίστα με τα δώρα που ο διάσημος hip hop καλλιτέχνης θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη. Ιδού τέσσερα «συμβολικά» δωράκια για τον Kanye West.
Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που χαρακτηρίζεται για τις ανταλλαγές δώρων που γίνονται ανάμεσα σε φίλους, ζευγάρια ή και μέσα σε μια οικογένεια. Ίσως τα έντονα οικονομικά προβλήματα της εποχής μας να επηρεάσουν την τσέπη αρκετών από εμάς τους "κοινούς θνητούς", αλλά υπάρχει ένας καλλιτέχνης που δεν παίρνει στα σοβαρά κάτι τέτοια και διατηρεί ακριβά γούστα μέχρι σήμερα. To Buzzworthy Blog μπήκε στο μυαλό του Kanye West και εντόπισε την λίστα με τα δώρα που ο διάσημος hip hop καλλιτέχνης θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη. Ιδού τέσσερα «συμβολικά» δωράκια για τον Kanye West.

Μια lego replica του εαυτού του! Ο πιο αυτάρεσκος και εκκεντρικός hip hop καλλιτέχνης της σύγχρονης μαύρης μουσικής μπορεί να θαυμάζει τον εαυτό του με τον πιο πρωτότυπο, τρελό και μοδάτο τρόπο. Ο καλλιτέχνης Nathan Shaya αναλαμβάνει να συνθέτει real life lego ομοιώματα με το ποσό των 55.000 δολαρίων!

Ένα νησί στην Χαβάη! Ο Kanye ηχογράφησε το τελευταίο του album-έπος “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” νοικιάζοντας ένα studio στο νησί Oahu της Χαβάης. Γιατί να νοικιάσεις το studio, όταν μπορείς να αγοράσεις ολόκληρο το νησί, πληρώνοντας μόλις 5,5 εκατομμύρια ;

Το “Introducing The Beatles” σε έκδοση βινυλίου. Ο ιδανικός δίσκος για τον πιο τολμηρό «κλέφτη» samples από κάθε είδος μουσικής. Ο Kanye West ξέρει πώς να μεταμορφώνει rock/funk/electro classics σε urban/hip hop hits. Κοστίζει "μόνο" 125.000 δολάρια…

Την δισκογραφία της Taylor Swift! Φέτος αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη από την νεαρή pop star αφού μέχρι και ο Barrack Obama τον στόλισε με αρκετά «γαλλικά» για το παραλήρημα του στα VMAs 2009. Kanye, αν θέλεις να δείξεις αληθινή μεταμέλεια, άκουσε όλο το “Speak Now” 10 φορές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου