15 Δεκ 2010

Επιστροφή στο σπίτι για το νέο album των Paramore!

H Hayley Williams αποκάλυψε ότι οι Paramore θα ηχογραφήσουν το νέο τους δίσκο μέσα στο 2011, γυρνώντας στην γενέτειρα τους, στο Tennessee των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σε συνέντευξη της στα MTV News, η Hayley εξομολογήθηκε ότι το 2010 ήταν μια χρονιά γεμάτη σπουδαίες στιγμές για τους Paramore, άρα το 2011 θα απέχουν από συναυλίες και live εμφανίσεις για να ηχογραφήσουν το νέο τους δίσκο. Είπε χαρακτηριστικά: «Παίξαμε live στα VMAs, είχαμε την μεγαλύτερη αμερικάνικη περιοδεία της καριέρας μας, κάναμε δυο συναυλίες στην O2 Arena του Λονδίνου, ανεβήκαμε πολύ ψηλά την φετινή χρονιά. Ελπίζω η ανοδική πορεία μας να συνεχιστεί.»

Η συνταγή της επιτυχίας για τους Paramore σύμφωνα με την Hayley, είναι η επιστροφή στα πάτρια εδάφη και η προσήλωση στην σκληρή δουλειά. «Θα ολοκληρώσουμε τις συναυλίες μας στην Βόρεια Αμερική και στην συνέχεια θα γυρίσουμε σπίτι για να γράψουμε τον νέο μας δίσκο. Μας αρέσει περισσότερο να δουλεύουμε στο σπίτι, να κάνουμε διάλλειμα από κάθε άλλη δραστηριότητα και να ασχολούμαστε μόνο με την μουσική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου