15 Δεκ 2010

Χρυσές Σφαίρες 2011 – Οι μουσικές κατηγορίες!

H τηλεοπτική σειρά-μιούζικαλ Glee” είναιυποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες 2011 σε πέντε κατηγορίες, ενώ το κινηματογραφικό μιούζικαλ“Burlesque” διεκδικεί τρία βραβεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων  για την 68η απονομή που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2011.
Το "Glee" θα είναι ξανά υποψήφιο για το βραβείο της καλύτερης κωμικής σειράς που είχε κερδίσει και στην περασμένη τελετή και επίσης οι πρωταγωνιστές της σειράς, Matthew Morrison, Lea Michele και Jane Lynch, Chris Colfer θα είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες Best Actor-Actress καιBest Supporting Actor-Actress αντίστοιχα. 
To Burlesque” θα διαγωνιστεί στην κατηγορία “Best Motion Picture, Musical Or Comedy” και η πρωταγωνίστρια Christina Aguilera είναι υποψήφια στην κατηγορία “Best Original Son In a Motion Picture” με το τραγούδι “Bound To You”. Η συμπρωταγωνίστρια της Aguilera, Cher, θα είναι και εκείνη υποψήφια στην ίδια κατηγορία, με το τραγούδι “You Haven`t Seen The Last Of Me”.
 Στην «δύσκολη» κατηγορία του "Best Original Score In A Motion Picture” θα διαγωνιστεί και ο συνθέτης-frontman των Nine Inch NailsTrent Reznor, που έχει υπογράψει την μουσική της ταινίας “The Social Network”. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, καθώς στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφιος  ο έμπειρος Hans Zimmer με το score του “Inception και ο Danny Elfman με το “Alice in Wonderland”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου