20 Ιουν 2011

«Τζαζ» Show… Music a la Dalon!


Αυτό το jazz show, είναι πολύ… «τζαζ»! Μία ξεκαρδιστική μουσικοχορευτική παράσταση που διασκευάζει αγαπημένα κομμάτια από Frank Sinatra μέχρι ABBA και Ζαμπέτα, σε μία ιστορία τρέλας, ελπίδας κι αισιοδοξίας, στη Μουσική Σκηνή RED, στις 22 και 23 Ιουνίου.
Λάμψη από Hollywood, χορευτικά που σε ξεσηκώνουν, έρωτες και πάθη... Το παραμύθι μιάς σύγχρονης Σταχτοπούτας. Η ιστορία της ένδοξης, αστεροχτυπημένης Daisy Dalon!
Μια σπαρταριστή μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και εναλλαγές ρόλων, η πολυτάραχη ζωή της Daisy Dalon, παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια των θεατών. Μέσα από σκετς, αυτοσχεδιασμούς, τραγούδια από μιούζικαλ, παλιές επιθεωρήσεις, οπερέτες και διασκευές ξένων και ελληνικών τραγουδιών, μαθαίνουμε την ιστορία της Μαργαρίτας της Αστεροκομητόπληκτης. Πώς γεννήθηκε, πώς μεγάλωσε, τους πρώτους έρωτες και πώς εγκαταλείπει μητέρα και πατρίδα για να πάει εκεί που επιτέλους η μοίρα την καλεί…
στο Hollywood!
Μετά την παράσταση, ακολουθεί DJ LATIN & BALLROOM PARTY με το χορευτή του Dancing with the Stars, ΘΑΝΟ ΠΙΣΑΝΙΔΗ

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΤΙΧΟΙ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΟΡΤΕΤΖΑΤΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΜΑΡΙΝΑ ΓΚΟΥΜΛΑ
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΘΑΝΟΣ ΠΙΣΑΝΙΔΗΣ
ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: ΖΩΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ
ΠΟΡΚΕΧΟΛΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΜΟΥΤΣΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΟΡΤΕΤΖΑΤΟΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
Ο Νίκος Ορτετζάτος είναι ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας και χορογράφος, ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Τέχνης «ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ», το οποίο βραβεύθηκε ως το καλύτερο περιφερειακό θέατρο το 2006. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες θεατρικές παραστάσεις, όμως η αγάπη του για το θέατρο και η αφοσίωσή του σε αυτό, τον οδήγησαν τα τελευταία χρόνια να αφιερωθεί κατά κύριο λόγο στη συγγραφή θεατρικών έργων. Το έργο «Τζαζ Show… Music a la Dalon» είναι το δεύτερο έργο του που ανεβαίνει στη σκηνή, μετά το μουσικοχορευτικό one man’s show «GREMANDOS», που παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τη σεζόν 2009-2010.
«Τζαζ Show… Music a la Dalon!» στις 22 και 23 Ιουνίου στη Μουσική Σκηνή RED στη Λευκωσία.
Είσοδος: 25 €
Κρατήσεις: 22767711, και 97643753


photos in gallery:
 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου