26 Μαΐ 2011

Αποφυλακίστηκε ο Paul D` Anno (Ex-Iron Maiden)


O πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Paul D` Anno αποφυλακίστηκε αυτές τις μέρες έχοντας εκτίσει ποινή φυλάκισης δυο μηνών, για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού πόσου.
Ο Paul D` Anno, που το 1981 αποχώρησε από τους Iron Maiden για να αντικατασταθεί από τον Bruce Dickinson, είχε παραδεχτεί την ενοχή του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης χρημάτων μέσω αναπηρικής σύνταξης που λάμβανε από το 2002, όταν και είχε ισχυριστεί ότι πάσχει από μια σοβαρή νευροπάθεια και δεν μπορεί να εργαστεί στην μουσική.
 Όμως ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden δεν είχε σταματήσει να τραγουδάει σε συναυλίες, κάτι που εύκολα διαπιστώθηκε μέσω online υλικού από το 2006, που βρέθηκε στην κατοχή του κρατικού ασφαλιστικού φορέα της Αγγλίας.
Ο Paul D` Anno αρχικά καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλάκιση, για υπεξαίρεση του ποσού των 45.000 λιρών, αλλά αποφυλακίστηκε ύστερα από δυο μήνες λόγων καλής διαγωγής! Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση του, λέγοντας στο metal blog Metalunderground: «Επιστρέφω στο σπίτι και ανυπομονώ ήδη για την “Running Free Again” που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες. Με ανακούφιση σας λέω, ότι δεν μου έπεσε το σαπούνι!».
“Running Free Again” είναι ο τίτλος της νέας περιοδείας του Paul D` Anno!
Θέλετε λίγο Maiden; Εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου