26 Μαΐ 2011

Σαν κλόουν που ξεβάφεται κλαίγοντας...'


Έτσι νιώθει ο Πάνος Μουζουράκης, όταν τα φώτα σβήνουν και μένει μόνος. Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων τον πληγώνει πολύ.
Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται πως η κατάθλιψη είναι βαθιά ριζωμένη στους ανθρώπους που έχουν να κάνουν με τον κόσμο, γιατί αναζητούν την επικοινωνία. Όταν, όμως, η επικοινωνία δεν φτάνει τόσο βαθιά, επέρχεται η κατάθλιψη.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στον Πάνο, ο οποίος μας το περιγράφει σε συνέντευξη του στο περιοδικό ELLE: Ως συγκεκριμένο παράδειγμα, αναφέρει μια πρόσφατη συναυλία του στη Ρόδο. Καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας, όλος ο κόσμος τραγουδούσε, χόρευε και γελούσε. Αυτό δημιούργησε στον τραγουδιστή ένα αίσθημα χαράς για τη δυνατή επαφή που υπήρχε μεταξύ αυτού και του κόσμου. Στο τέλος της συναυλίας, ευελπιστούσε πως θα κατέβαινε με τον κόσμο να πιουν το ποτό τους, να χαλαρώσουν και να μιλήσουν.

Αντ' αυτού, όλοι πλησίαζαν, φωτογραφίζονταν μαζί του κι έφευγαν. Τελικά, έμεινε μόνος, με το αίσθημα του κλόουν που ξεβάφεται κλαίγοντας, στο τέλος μιας παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου