20 Απρ 2011

O Robert Pattinson πρωταγωνιστής σε εντυπωσιακή μουσική βιογραφία!


Ο Robert Pattinson εξετάζει πολύ σοβαρά την πιθανότητα να ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη τον αδικοχαμένο Jeff Buckley.
O Buckley έφυγε από την ζωή το 1997, σε ηλικία 31 ετών από πνιγμό αφήνοντας πίσω του δυο κλασσικά albums, το Grace” και το ανολοκλήρωτο “My Sweetheart The Drunk”.
Ο Robert Pattinson μόλις φέτος τον Ιανουάριο δέχθηκε πρόταση να υποδυθεί τον Jeff Buckley στην μεγάλη οθόνη, αλλά ακόμα έχει αρκετές αμφιβολίες. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Philippine Daily Inquirer είπε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα καταφέρω. Η φωνή του είναι μοναδική, δεν νομίζω ότι μπορώ να τραγουδήσω τόσο όμορφα. Επίσης και ο τρόπος της κιθάρας του είναι χαρακτηριστικός, δεν ξέρω αν μπορώ να παίξω τόσο «έντονα» και συναισθηματικά όπως εκείνος.»
Πάντως, ο Pattinson δεν το βάζει κάτω, καθώς πρόσφατα επισκέφθηκε την μητέρα του Jeff Buckley και μίλησε μαζί της για τον ρόλο. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν επιθυμεί να μιμηθεί απλά έναν τόσο σπουδαίο μουσικό επί της οθόνης, αλλά να μεταδώσει, μέσα από το σωστό σενάριο, το μήνυμα της μουσικής του. Για τον ίδιο ρόλο υποψήφιος είναι και ο James Franco, πρωταγωνιστής της ταινίας “127 Hours” και παρουσιαστής των φετινών Oscars!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου