20 Απρ 2011

Οι Black Eyed Peas ιδρύουν την δική τους μουσική ακαδημία!


Οι Black Eyed Peas δημιούργησαν την δική τους σχολή στην Νέα Υόρκη, με στόχο να εισάγουν τους νεαρούς σπουδαστές στην σύγχρονη οπτικοακουστική τεχνολογία.
 Για να επιτύχουν αυτό τον στόχο, οι Black Eyed Peas ένωσαν τις δυνάμεις της φιλανθρωπικής τους οργάνωσης, Peapod Foundation με την εταιρεία-κολοσσό στον χώρο του software, Adobe Systems Inc.
To συγκρότημα έχει ήδη ανοίξει τρεις σχολές- Youth Voices Academies όπως αποκαλούνται- στην California και από τον Ιούλιο θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της νέας τους μουσικής σχολής στο Manhattan της Νέας Υόρκης. Σε μήνυμα του ο will.i.am δήλωσε: «Ο δρόμος των επιτυχιών  μας άνοιξε με την βοήθεια πολλών  γενναιόδωρων ανθρώπων που πίστεψαν στο πάθος μας για την μουσική.
 Η δημιουργία αρχικά και πλέον, η επέκταση των Peapod Adobe Youth Voices academies είναι ένας τρόπος για να μεταφέρουμε αυτή την ευεργεσία στις νεότερες γενιές. Στόχος μας είναι να δώσουμε τις κατάλληλες υποδομές και την ενθάρρυνση σε νέους ανθρώπους με ταλέντο.» Η ακαδημία θα δέχετε νέους ηλικίας 13-19 ετών. Ενδιαφέρεστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου