15 Απρ 2011

H Lady Gaga και μερικές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες…


Η Lady Gaga έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Harper`s Bazaar, αναλύοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα νέα της καλλιτεχνικά βήματα, με το album “Born This Way”.
 Αρχικά αποκάλυψε ότι οφείλει το single “Born This Way” στον σχεδιαστή μόδας και κοντινό της φίλο Alexander McQueen, που αν και δεν βρίσκεται πια στην ζωή, νοιώθει ότι του οφείλει εξολοκλήρου την έμπνευση της: «Δεν έγραψα εγώ αυτό το τραγούδι, εκείνος ήταν!»
Σε μια ερώτηση μόδας του περιοδικού, η Lady Gaga αναφέρθηκε στην νέα της στιλιστική έμπνευση, που αποκαλεί «κέρατα προσώπου» και είναι ένα ζευγάρι «καρφιά» που ξεχωρίζουν πλέον κάτω από τα μάτια της. Η ίδια ισχυρίστηκε πως αυτή η νέα στιλιστική έμπνευση δεν είναι προϊόν πλαστικής χειρουργικής, αλλά τα ίδια της τα κόκκαλα. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση. Περίμενα πολύ καιρό μέχρι να δείξω σε όλο το σύμπαν το πραγματικό μου πρόσωπο
Η Lady Gaga μας έχει συνηθίσει πλέον σε εκκεντρικές performances, όπου μπορεί να φορέσει έναφόρεμα από κρέας ή να βάλει φωτιά στο πιάνο της και ισχυρίζεται ότι αυτά τα παράξενα κόκκαλα υπάρχουν σε όλους μας και βγαίνουν από το πρόσωπο όταν έχουμε έμπνευση, διότι είναι «το φώς που κρύβουμε μέσα μας.»

1 σχόλιο: