15 Απρ 2011

Δώρο στον Πρίγκιπα


Ο δημοφιλής pop τραγουδιστής, George Michael, αποφάσισε να χαρίσει ένα τραγούδι δώρο στον Πρίγκιπα William για το γάμο του με την Kate Middleton.
Μάλιστα, πληροφορίες, φέρουν τον τραγουδιστή να έχει αναρτήσει στο Twitter του ότι έχει ήδη ξεκινήσει να ηχογραφεί το "πολύ ωραίο", όπως το χαρκτηρίζει, τραγούδι. Αναφέρει, επίσης, πως το εν λόγω κομμάτι έχει γραφτεί τη δεκαετία του '70 από μια ιδιοφυΐα, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα του δημιουργού, και δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε δίσκο. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "You" και αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη βδομάδα.

Τώρα, ο λόγος που ο διάσημος τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει δώρο στον Πρίγκιπα ένα τραγούδι, ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, όταν ακόμα ο William ήταν ένα οκτάχρονο αγοράκι. Συγκεκριμένα, ο George Michael διηγείται πως τον κάλεσαν στο παλάτι κάποια Χριστούγεννα και τότε ο μικρός William του ζήτησε να τραγουδήσει γι αυτόν, αλλά ο pop star αρνήθηκε. Και ο λόγος της άρνησης του; Το γεγονός ότι "ντρέπεται" να τραγουδάει σε μικρό και άγνωστο κοινό, αφού οι μόνοι που γνώριζε ήταν η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana και ο Elton John!

Με το δώρο του αυτό, τώρα, προσπαθεί να επανορθώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου