21 Απρ 2011

Κραουνάκης: Είναι άχρηστη η τηλεόραση, άχρηστη!


Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελλαδικό μέσο ενημέρωσης, "τα έχωσε" κανονικά στην ελληνική τηλεόραση και στα όσα προβάλλει καθημερινά. Σε έντονο, μάλιστα, ύφος, τόνισε πως δεν γνωρίζει ποια είναι η Ευγενία Μανωλίδου.
Η Μανωλίδου; Ποια Μανωλίδου; "Με ρωτάνε όλοι για τη Μανωλίδου! Ποια είναι, πια, η Μανωλίδου; Δεν την ξέρω, ρε παιδιά, τι να κάνω; Δεν την ξέρω!", απάντησε ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, στην σχετική ερώτηση.

Γιατί, όμως, δεν βλέπει τηλεόραση; "Δεν βλέπω τηλεόραση. (...) Να δω τι; Τα ψέματα που λένε στα δελτία ειδήσεων; Το κακό θέατρο τους; Τον έναν να καλεί τον άλλο για να γεμίσουν τις ώρες τους; Πέρα από δυο-τρεις εκπομπές ουσίας, υπάρχει κάτι αξιόλογο; Είναι άχρηστη η τηλεόραση, άχρηστη! Να κλείσει, δεν με νοιάζει! Σε τριάντα χρόνια, τρεις εκπομπές έγιναν που να αξίζουν: Χάριτες, Ντόλτσε Βίτα και Παρά Πέντε! Τι να δω; Ριάλιτι που είναι φτηνά απ' όλες τις απόψεις και που φωνάζουν τα ψώνια να κάνουν τον κομπάρσο; Άσε με, να χαρείς! Ανοίγεις και σε παίρνει η μαύρη μπόχα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου