1 Ιουν 2011

Hangover II: To see or not to see


Δεν είναι εύκολο να κάνεις sequel σε μια πρώτη επιτυχυμένη ταινία και αυτό έδειξε το Hangover II που προκάλεσε πολλούς να αναρωτηθούν: «Δεν είναι η κωμωδία που είδαμε πριν 2 χρόνια;».
Λόγω του ότι οι φανατικοί του Hangover από το 2009 είχαν μαγευτεί και ενθουσιαστεί από την πρωτοτυπία και τρελή κωμωδία του πρώτου, «καταβρόχθισαν» το Hangover II αμέσως μόλις πρωτοεμφανίστηκε. Τη πρώτη μόλις μέρα προβολής έβγαλε $31.6 εκατομμύρια δολάρια και σε 4 μέρες έφτασε τα $105.8!

Τα έσοδα και η προσέλκυση του κόσμου όμως διαφέρουν από το τελικό αποτέλεσμα το οποίο πολλοί έκριναν βαρετό, όχι αστείο και παρόμοιο με το πρώτο. Έτσι η πρωτοτυπία που ήταν υπεύθυνη για την εκτόξευση του πρώτου στα ύψη στη όψη των θεατών μάλλον απέτυχε να το κάνει σε αυτή τη συνέχεια.

Κριτικοί είχαν βάλει ένα μεγάλο 76% για το Hangover αλλά ένα εξευτελιστικό $46 για το δεύτερο.

Σίγουρα ο καθένας έχει δική του άποψη και χιούμορ και για αυτό το λόγο, μην σας τρομάζουν οι κριτικές των επαγγελματιών. Εάν το χιούμορ σας δεν έχει «χορτάσει» το Hangover, «χορτάστε» με το Hangover II και σίγουρα θα σας θυμίσει γιατί σας άρεσε τόσο πολύ το πρώτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου