14 Ιουν 2011

Αντώνης Κανάκης: Φιλίες, γυναίκες και επαγγελματικά


Ο Αντώνης Κανάκης αποδέκτηκε την πρόσκληση του Πέτρου Κωστόπουλου και έδωσε το παρόν του στην εκπομπή "Βράδυ", στο τελευταίο επεισόδιο της σαιζόν. Μίλησε για τη φιλία, την επαγγελματική του αγάπη και τις γυναίκες... Μαζί του στο studio και ο Γιάννης Σερβετάς.
Ο παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα" ομολόγησε τον έρωτα του για το ραδιόφωνο και τη μεγάλη του ανάγκη που είχε να σχοληθεί μ' αυτό. Μέσα από το μέσο αυτό, του δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσει με το κοινό με τις μουσικές του επιλογές. Η πρώτη του ενασχόληση με το ραδιόφωνο ήταν σε έναν παιραματικό ραδιοσταθμό ενός φίλου του, αλλά μόλις έβαλε το πρώτο του τραγούδι να παίξει, κάηκε το κασετόφωνο, όπως παραδέκτηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η φιλία στη ζωή του έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Έχει πληγωθεί, όμως, από φιλίες, παρ' όλ' αυτά δεν σταμάτησε να πιστεύει στην αγάπη. Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Σερβετάς πρόσθεσε πως ο Αντώνης είναι πολύ large με τους φίλους του.

Όταν ο κος Κωστόπουλος ρώτησε τον Αντώνη ποιο ρόλο διαδραματίζουν οι γυναίκες στη ζωή του, αυτός αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας πως "ό,τι και να πεις για τις γυναίκες, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου!". Η απάντηση του Γιάννη Σερβετά στο θέμα "γυναίκες" ήταν πως έχει μάτια μόνο για τη σύζυγό του, Έφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου