9 Ιουν 2011

Anthοny Mandler: «Το video του “Man Down” πέτυχε τον στόχο του»


Σύμφωνα  με τον σκηνοθέτη του video για το single “Man Down” της Rihanna, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που όλοι περίμεναν.
Ο Anthony Mandler συμφώνησε με την Rihanna στο ότι ο βασικός στόχος του video ήταν «να αλλάξει ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων» για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα όπως αυτό της σεξουαλικής κακοποίησης.
Ο σκηνοθέτης, που έχει δουλέψει και στο “California King Bed” με την Rihanna δήλωσε στο Hollywood Reporter: «Το video αποτυπώνει ότι ακριβώς θέλαμε να περάσουμε στον κόσμο εγώ και η Rihanna. Στόχος μας ήταν να φωτίσουμε ένα πολύ σκοτεινό ζήτημα. Όσοι θεωρούν ότι το video προσπαθεί να πείσει τα νέα κορίτσια να εκδικούνται μέσω μιας δολοφονίας, απλά χάνουν το νόημα. Το  ζήτημα της κακοποίησης είναι αρκετά πιο σοβαρό.»
Υπάρχει όμως και ο αντίλογος. Η Stephanie Niva, διευθύντρια του οργανισμού Day One, που υποστηρίζει νεαρές γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης μέσα σε ερωτική σχέση, δήλωσε στο MTV: «Ένα από τα μηνύματα του “Man Down” είναι ότι η βία φέρνει περισσότερη βία και εκτιμώ την Rihanna που το φέρνει στην επιφάνεια. Όμως δεν νομίζω ότι αυτό το video δείχνει υγιείς εικόνες στους τηλεθεατές.» Η γνώμη σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου