27 Μαΐ 2011

O Justin Timberlake και ο Justin Bieber είναι το ίδιο άτομο;


Με αφορμή ένα ορθογραφικό λάθος που έγινε σε πρόσφατη δημοσίευση του Mtv Greece όπουμπερδέψαμε τον Justin Bieber με τον Justin Timberlake, αναρωτηθήκαμε, μήπως οι δυο Justins είναι το ίδιο άτομο; Μήπως αν ποτέ μοιραστούν την ίδια σκηνή το σύμπαν θα καταρρεύσει; Σας παραθέτουμε τα στοιχεία, η απόφαση δική σας!
Πόλεμος Justin Timberlake –UsherO Usher ήταν ένας από τους πρώτους που στάθηκαν στο πλευρό του νεαρού τραγουδιστή, όταν εκείνος ήταν ακόμα 15 ετών. Αυτό που δεν είναι αρκετά γνωστό, είναι ότι για να καταφέρει να υπογράψει συμβόλαιο με τον άγνωστο εκείνη την εποχή Justin, έπρεπε να του ανταγωνιστεί τον Justin Timberlake, που θεωρούσε τον Bieber «διάδοχο» του! Usher και Timberlake συναντήθηκαν με τον Justin Bieber με διαφορά μιας εβδομάδας, τελικά ο τραγουδιστής του “OMG” έγινε ο απόλυτος μέντορας του Justin Bieber!Εδώ ο Usher εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Justin Bieber.
Hip Hop street cred!O Justin Timberlake κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό της hip hop κοινότητας, κυκλοφορώντας το album “Futuresexx/Lovesounds”, με την εντυπωσιακή παραγωγή του Timbaland. O Justin Bieber φημολογείται πως συζητάει συνεργασία με τον Jay-Z. Θα είναι η απόλυτη μεταμόρφωση..
Αρώματα..Ο Justin Bieber έβαλε την υπογραφή του στο γυναικείο άρωμα “Someday”. O Justin Timberlake έχει κάνει ακριβώς το ίδιο για το “Play”!
H τέχνη της υποκριτικής!Ποιος είπε ότι οι pop stars φοβούνται την μεγάλη οθόνη; Ο Justin Bieber ήδη έχει στο ενεργητικό του μια ταινία-ντοκυμαντέρ για την ζωή του με τίτλο “Never Say Never” ενώ εμφανίστηκε και σε επεισόδιο τουCSI. O Justin Timberlake πέρασε ξυστά από τα Oscars με το “The Social Network” και σύντομα θα τον δούμε στο πλευρό της Mila Kunis σε μια ερωτική κωμωδία-έκπληξη!
Saturday Night Live guts!
Ok o Justin Bieber έχει περάσει από το Saturday Night Live, αρκετές φορές, στο πλευρό της Tina Fey και του Adam Sandberg, αλλά έχει πέσει και θύμα των μιμητικών ικανοτήτων της Miley Cyrus. O Justin Timberlake είναι από τους λίγους SNL guests που μιμείται ιδανικά… τον εαυτό του και αυτοσαρκάζεται σε videos όπως αυτό!
Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ο Justin και ο Justin είναι το ίδιο άτομο. Το σίγουρο είναι ότι η πορεία τους έχει ανησυχητικά πολλά κοινά στοιχεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου