16 Μαΐ 2011

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελληνικής αποστολής


Λούκας Γιώρκας, Stereo Mike, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και Ελεάνα Βραχάλη έφτασαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Κυριακή το απόγευμα, όπου τους ανέμεναν δημοσιογράφοι για τις πρώτες δηλώσεις, επί Ελληνικού, πια, εδάφους.
Στο σχετικό απόσπασμα που μετέδωσε το Star, ο Λούκας μίλησε πρώτος και δήλωσε, εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, την ευτυχία του γιατί καταφέρανε πολλά όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα την πολύ καλή 7η θέση. Η ομαδική δουλειά που έγινε τους έδεσε όλους περισσότερο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ιδιαιτερότητες τουWatch my dance, λέγοντας πως δεν ήταν ό,τι πιο "Eurovision-ιστικό", τονίζοντας, με αυτό τον τρόπο, το ρίσκο που ήξεραν ότι έπαιρναν από την αρχή.

Με τη σειρά του, ο Stereo Mike αναφέρθηκε κι αυτός στο τραγούδι, λέγοντας πως είναι ένα κομμάτι που περιγράφει τη δύναμη και την ψυχή, κάτι που είχε ολόκληρη η ομάδα. Λέει πως δεν χρειάστηκαν μέσα, αλλά η δυνατή σύνθεση, οι δυνατοί στίχοι κι η δυνατή ερμηνεία, δείχνοντας έναν προς έναν τους συντελεστές του τραγουδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου