22 Μαρ 2011

NiVo: Ακύρωσε την τελευταία στιγμή εμφάνιση στην Λευκωσία


Εκτεθειμένους άφησε θαυμαστές και συνεργάτες του στην Κύπρο ο Νίκος Βουρλιώτης που θα εμφανιζόταν την περασμένη Παρασκευή στον club Nuovo στην Λευκωσία...
Ήταν βράδυ Παρασκευής 18 Μαρτίου όταν εκατοντάδες θαυμαστές του NiVo είχαν κατακλύσει το club Nuovo στην Λευκωσία για να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους star.
Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ αφού ο Νίκος Βουρλιώτης που δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με το πρόγραμμα που έπαιζε ο DJ του μαγαζιού για το warm-up πριν βγει στην σκηνή. Ο καλλιτέχνης θεώρησε ότι τα τραγούδια που ακούγονταν δεν ήταν τα κατάλληλα και έτσι αποφάσισε να φύγει από το club και να αρνηθεί ακόμα και να χαιρετήσει τους θαυμαστές του.
Ο NiVo έγραψε λίγες ώρες μετά στο facebook:
"Sorry leukosia, hrtha nuovo k efuga.. O Nivo simera den tha pexi.. lipame alla kapios ofili na enimerosi ton dj oti to warm up den simeni na pezis to babylonia kai na raparis sto mikrofono"

Σε επικοινωνία μας με την διεύθυνση του club Nuovo οι άνθρωποι του μαγαζιού μας είπαν ότι έχουν στο παρελθόν φιλοξενήσει πολλά μεγάλα ονόματα, έχουν διοργανώσει εμφανίσεις με Tiesto, Ferry Corsten, Fatman Scoop και  πολλούς άλλους και δεν είχαν ποτέ κανένα παρόμοιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου