19 Μαρ 2011

Η Καίτη Γαρμπή άνοιξε την καρδιά της


Η δημοφιλής ερμηνεύτρια έδωσε απαντήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή και μίλησε για το νέο της δίσκο με το Νίκο Αντύπα.
Πρώτ' απ' όλα, η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε στις πληροφορίες που τη φέρουν να πουλεί όλα όσα έχει, λόγω άσχημης οικονομικής κατάστασης. Η Καίτη Γαρμπή απάντησε πως αν χρειαστεί να πουλήσει οτιδήποτε, θα το κάνει, προκειμένου να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή ζωή.

Για τη νέα της συνεργασία και το νέο δίσκο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με το Νίκο Αντύπα,  με τίτλο "Παζλ" , η τραγουδίστρια είπε πως ήθελε να αλλάξει ύφος στην τραγουδιστική της καριέρα. Στην αναζήτηση της αυτή την έβαλε το γεγονός ότι ωριμάζει και αλλάζει γενικά, μαζί και η φωνή της.

Ομολογεί πως ή πρώτη της συνεργασία με το Νίκο Αντύπα, αποτελούσε για την ίδια ένα πείραμα. Η δεύτερη συνεργασία μαζί του, όμως, αποδεικνύει πως το πείραμα πέτυχε και τώρα παραμένει πιστή και αμετακίνητη στην αναζήτηση της μέσα από πιο ψαγμένες δουλειές της καλλιτεχνικής της ωρίμανσης.

Μέσω του κου Αντύπα, γνώρισε και το Μάνου Ελευθερίου και γι αυτό νιώθει τυχερή. Η γνωριμία τους έγινε και συνεργασία. Ο γνωστός στιχουργός έγραψε για το νέο της δίσκο τους στίχους για ένα ζεϊμπέκικο, με τίτλο "Στη φωτιά ρίξε χρυσάφι".

Η ζωή με τον Διονύση Σχοινά, μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου, διακατέχεται από μια σταθερότητα. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν όνειρα. Επίσης, το χιούμορ βοηθάει πολύ τη σχέση τους, ομολογεί η Καίτη Γαρμπή.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου