14 Δεκ 2010

Meet & Greet 4 (με τις Μέλισσες)

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 4ο Meet & Greet του tralala.gr με καλεσμένους τις Μέλισσες.
Τέσσερις τυχερές fans τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μέλη του συγκροτήματος από κοντά σε μία μοναδική prive συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Café – Bar «Egomio» στην Γλυφάδα. H λέξη group δηλώνει από μόνη της μία ένταση, ένα vibe που μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο συγκρότημα. Χρήστος, Θάνος, Κώστας, Παντελής, Ιάκωβος απαρτίζουν τις γνωστές σε όλους μας "Μέλισσες". Με ένα περίπου χρόνο στο μουσικό προσκήνιο, δύο hits που σκαρφάλωσαν τα ραδιοφωνικά charts και δεκάδες εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα έχουν σίγουρα αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.


melisses_16

Διαβάστε παρακάτω σημαντικά bullets από την συζήτηση μεταξύ των μελών του συγκροτήματος και των fans τους:

• Το όνομα του συγκροτήματος προέκυψε εντελώς τυχαία. Καθώς συζήταγαν διάφορα ονόματα ξαφνικά περνάει από μπροστά τους ένας πλανόδιος που πουλούσε μέλι. Δεν άργησαν να το σκεφτούν και κατάληξαν στο όνομα "Μέλισσες".
• H συμμετοχή τους στην Eurovision ήρθε πολύ ξαφνικά. Δεν μετανιώνουν που πήγαν με ελληνικό στίχο, ωστόσο για την ώρα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους μία ακόμα συμμετοχή.
• Διασκεδάζουν απίστευτα τις περιοδείες παρόλο που δεν τους μένει καθόλου ελεύθερος χρόνος να εξερευνήσουν το μέρος. Διαθέτουν ένα tour van όπως βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες και ένα σκύλο – μασκότ τον "Ιντεφίξ".
• Έχουν να μας διηγηθούν πολλές ιστορίες με θαυμάστριές τους που τους έφεραν άλλες φορές σε ευχάριστες άλλα και σε αμήχανες καταστάσεις.
• Τον τελευταίο καιρό έχουν μειώσεις τις εμφανίσεις τους γιατί βρίσκονται στο studio και προσπαθούν να δημιουργήσουν και να εμπνευστούν τα τραγούδια του νέου τους δίσκου.
• Τους στίχους και τη μουσική στα τραγούδια τους, τα γράφουν οι ίδιοι.
• Θεωρούν πολύ σημαντικό να φτιάχνουν mainstream ακούσματα. Έτσι μπορούν μέσα από τα δεδομένα της εποχής να επικοινωνήσουν με τον κόσμο.
• Όταν άκουσαν για πρώτη φορά το "Κρυφά" στο ραδιόφωνο άργησαν να συνηδειτοποιήσουν πως ήταν αυτοί. Μάλιστα ο Παντελής καθόταν για ένα εικοσάλεπτο στον καναπέ και χαιρόταν μόνος του όπως μας είπε.
• Αγαπούν τις γυναίκες και παραδέχονται ότι έχουν περισσότερες κατακτήσεις από το group και μετά.
• Εκτός της σκηνής, κάνουν παρέα, βγαίνουν μαζί και συχνάζουν στα ίδια μέρη και στέκια.
• Είναι όλοι χρήστες του facebook εκτός από τον Θάνο. Ο Χρήστος μάλιστα έχει και twitter.
• Ο Χρήστος αν και δηλώνει οτί προσέχει λίγο τη διατροφή του, τα υπόλοιπα μέλη του σιγκροτήματος φαίνεται να μη συμφωνούν.

 καφεδάκι και κουβεντούλα
melisses_2
melisses_9
melisses_10
melisses_12
melisses_11

Με τις νικήτριες του διαγωνισμού
melisses
melisses_1
melisses_14
melisses_15

Ώρα για πόζες
melisses_3
melisses_13



 Οι Μέλισσες είναι:


melisses_4melisses_5
Χρήστος Μάστορας στη φωνή                               Ιάκωβος Σαμψάκης στα ντραμς
melisses_6melisses_7
Παντελής Κυραμαργιός στα πλήκτρα                              Θάνος Λαϊτσας στην κιθάρα
melisses_8
Κώστας Μαυρογένης στο μπάσο




Facebook_icon_Medium
Μείνετε συντονισμένοι μέχρι το επόμενο Meet & Greet  
Και που ξέρεις μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος νικητής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου