4 Δεκ 2010

Live Pop Διάθεση? ΟΚ

Info

  • Τι: OK band live 
  • Πού: Envy Πανόρμου 
  • Πότε: 26.11 
  • Ρεπορτάζ: Θωμαή Καραθάνου 
  • Φωτογράφηση: ΟΚ 
Παρασκευή και ένα πολύ ευχάριστο, pop και φυσικά .. OK party είχε στηθεί στο Envy της Πανόρμου!
Το ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα OK, είχε στήσει το δικό του Electro/Pop Party για εκείνους που ξέρουν να περνάνε καλά και να διασκεδάζουν! Η βραδιά ξεκίνησε κατά τις 11:30 όπου με έναν πολύ πρωτοποριακό τρόπο, οι OΚ μας καλωσόρισαν στη βραδιά! Ποιος ήταν αυτός? Ένα Video σε μεγάλο Video Wall όπου εμφανίστηκαν οι ίδιοι και επικοινώνησαν με χιούμορ και ευρηματικότητα με το κοινό τους.. Η επικοινωνία ήταν λευκά χαρτιά Α4 που εξέφραζαν τα συναισθήματά τους και που έδωσαν το ρυθμό για ένα ζεστό χειροκρότημα!
Αυτό είναι και οι OK βρίσκονται στη σκηνή που είχε στηθεί στο ENVY με πρώτο τους τραγούδι το δικό τους νέο Digital Track, "2"! Συνέχεια στο πρόγραμμα δόθηκε από το "Glorybox" των Portishead και το Sing It Back της Moloko. Εξίσου εντυπωσιακή με τα τραγούδια τους και η σκηνική τους παρουσία με Video Wall να παίζει ξεχωριστό Clip για το κάθε τραγούδι και τους άντρες των OK με ευρηματικές γραβάτες ενώ την Εβίτα να εντυπωσιάζει με την φωνή και τη σκηνική της παρουσία!
ok_band
Η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδια από Madonna, Gossip, Mark F.Angelo, Μπλε ακόμα και Χαρούλα Αλεξίου σε μια δικιά τους διαφορετική και ανεβαστική version! Τραγούδια όπως η «Συναυλία», που η αλήθεια είναι ότι δεν τα περιμένεις να σε Dance πρόγραμμα και όμως οι OK καταφέρνουν όχι απλά να τα χωράνε αλλά και να δίνουν ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.
Οι διασκευές που έκαναν και μας άρεσαν πάρα πολύ ήταν και αυτές τα «Sweet Dreams», «Μη μ' αγγίζεις» και «Χίλιες Σιωπές». Κατά τη διάρκεια του προγράμματος των διασκευών , ερμήνευσαν και τα δικά τους τραγούδια : «Ενέργεια Στη Νύχτα», το ντουέτο με τον Γιάννη Ζουγανέλη «Η Ζωή Μας Η Παλιά», το «Έχω Εκραγεί», το «Μέλι» αλλά και το.. «Φιλιά Δυνατά»! Το πρόγραμμα έκλεισε ακριβώς όπως άρχισε με το «2», μιας και είναι το νέο τους τραγούδι.. Ένα πολύ ωραίο και μελωδικό Instrumental τραγούδι σε δικιά τους σύνθεση!
Τι μας άρεσε περισσότερο στο πρόγραμμα των OK? Μάλλον ο συνδυασμός θα έλεγα! Πολύ ωραία τραγούδια, ωραίες δικές τους μελωδίες, έξυπνες διασκευές και μια σκηνική παρουσία που θα εντυπωσίαζε ακόμη και τον πιο απαιτητικό Γκατζετάκια! Οι OK, αρχικά εμφανίστηκαν με γραβάτες φτιαγμένες από... Pixels ενώ στην συνέχεια με T-Shirts που αναβόσβηναν σύμφωνα με το Volume του μαγαζιού. Άκρως εντυπωσιακή η στιγμή όπου ο κιθαρίστας πέρασε μπροστά και μας έπαιξε κιθάρα με την... μπλούζα του! Ο κόσμος φυσικά και είχε εντυπωσιαστεί και οι OK έδειχναν ευχαριστημένοι που ο στόχος τους είχε επιτευχθεί! Επιπλέον, μοιράσανε στον κόσμο σφυρίχτρες αλλά και φωσφορίζοντα ξυλάκια από αυτά που συνήθως αγοράζουμε στη συναυλία! Όχι μόνο αυτά, αλλά σε κάποια στιγμή δώσανε σε δύο τυχερούς και την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με το όνομα «Το Μέλι».
Η βραδιά ήταν υπέροχη και η Pop διάθεση μεταφέρθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους! Τα Ok Live Dance Parties είναι βραδιές που προσωπικά σας συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί αποτελούνται από καλή μουσική, ανεβαστική διάθεση και έξυπνα ... «2010» Onstage tricks! Το επόμενο OK Live, θα είναι στις 29/12 στο Nataraya στο Γκάζι!

ok_band_1

www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου