20 Δεκ 2010

Eminem – Lil Wayne στο Saturday Night Live

Στο χορταστικό-εορταστικό επεισόδιο τουSaturday Night Live, που παρουσίασε ο ηθοποιόςJeff Bridges, εμφανίστηκαν ο Eminem μαζί με τονLil Wayne, χαρίζοντας στο κοινό μια μεγαλειώδηlive performance!
 Οι δυο καλλιτέχνες παρουσίασαν live το ντουέτο τους για το No Love” με μια rock μπάντα να τους συνοδεύει. Στην συνέχεια οι δυο καλλιτέχνεςχωρίστηκαν, για να ερμηνεύσουν solo, αρχικά οEminem το κομμάτι “Won`t Back Down”, εκτοξεύοντας σκληρές ρίμες όπως “How You douche bags feel?” και στην συνέχεια ο Lil Wayneανέλαβε τα ηνία, ραπάρωντας πάνω σε ένα δυναμικό guitar riff, τους στίχους από  το νέο του τραγούδι “6`7”. 
 Στα κωμικά skits του show, εμφανίστηκαν οι Blake Lively, Jessica Alba και Vanessa Bayer. Στο στόχαστρο τους,  δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί η Miley Cyrus και το videoπου διέρρευσε online από το party των γενεθλίων της και την έδειχνε να παραμιλάει, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών.
Ο Jeff Bridges παρουσίασε ένα δικό του κωμικό νούμερο, με τίτλο “Jeff`d”,  όπου ντυμένοςcowboy έκανε χριστουγεννιάτικες φάρσες στους φίλους του Billy Bob Thornton καιMaggie Gyllenhaal!
Πάντως, η εμφάνιση του Lil Wayne μετά και την αποφυλάκιση του τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τον συνεργάτη του, dj Scoob Doo ανέβασε σε πρωτόγνωρα ύψη τα vibesτου SNL. Είπε: «Η ενέργεια αυτού του κτηρίου είναι ιστορική και είναι απίστευτο να βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο να στριμώχνεται για να παρακολουθήσει live τον Lil Wayne στο SNL.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου