23 Μαΐ 2011

Οι 5 πιό άσχημες διασημότητες


Εκ φύσεως ή από προσωπικές επιλογές, είναι διάσημοι και λεφτάδες... αλλά ακόμα κουβαλούν την ασχήμια τους...
1. Michael Jackson
Μην μου πείτε ότι περιμένατε κάποιον άλλο στο Νο.1. Ο Michael ήταν ένας επιτυχημένος έγχρωμος τραγουδιστής αλλά κατάφερε να καταστρέψει το πρόσωπο του.

2. Marilyn Manson
Σοβαρά τώρα, τι συνέβηκε σε αυτό το παιδί... λευκο φαντασμα(γορικό) make-up, βαμμένα μαύρα μάτια και κόκκινα χείλη σαν vampire...είναι απλά η ασχήμια στο μεγαλείο της. Άσε που άμα τον δεις βράδυ θα ....πάνω σου.

3. Jocelyn Wildenstein
Τι να πει κανείς για αυτή την κυρία. Με το που βλέπεις την φωτογραφία τρομάζεις. Ανήκει στην αφρόκρεμα της Ελβετίας και έχει ξοδεψει πάνω από $4.000.000 σε πλαστικες μέχρι στιγμής. Είναι δημοφιλής που είναι άσχημη...το ακούσαμε κι αυτό.

4. Michael Berryman
Ηθοποιός γεννημένος στο L.A., πάσχει από υποιδρωτική εκτοδερμική δυσπλασία, που τον αφήνει χωρίς τρίχες, δόντια και νύχια. Έπαιξε σε πολλές ταινίες όπως "The Hills Have Eyes", "My Science Project", "Evil Spirits" κ.τ.λ.

5. DJ Qualls
Ηθοποιός και αυτός αλλά άσχημος χωρίς να φταίει. Ο DJ Qualls σε ηλικία 14 ετών έπασχε από κάποια μορφή καρκίνου και με τις θεραπείες και όλα αυτά απέκτησε αυτό το ανορεξικό κορμί. Έγινε διάσημος από το ρόλο του στην ταινία "Road Trip"


Οι 5 πιό άσχημες διασημότητες
photos in gallery: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου