23 Μαρ 2011

Ο “Dr House” Hugh Laurie κυκλοφορεί blues rock album!


O Βρετανός ηθοποιός Hugh Laurie, θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου ένα album με τίτλο “Let Them Talk” και συμμετοχές από τους Tom Jones, Dr John.
Στο album διασκευών “Let Them Talk” που ηχογραφήθηκε την περασμένη χρονιά, στα Ocean Studios του Los Angeles, ο “Dr House” Hugh Laurie  συνεργάστηκε με τον παραγωγό θρύλος της blues/rock, Joe Henry, έπαιξε σε όλα τα κομμάτια ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο και φυσικά έκανε τα φωνητικά.  Ως guest vocalists συμμετέχουν οι Dr John, Tom Jones. Irma Thomas.
50χρονος Hugh Laurie σχολίασε με χιούμορ το νέο του αυτό τόλμημα: «Δεν γεννήθηκα στην Alabama το 1890. Είμαι ένα  λευκός, μεσοαστός, Άγγλος που  παραβιάζει ανοιχτά την μουσική και τους μύθους του Αμερικάνικου βορρά. Σαν να μην έφτανε αυτό το κακό, είμαι και ηθοποιός, ένα από αυτά τα κακομαθημένα μωρά, που δεν μπορούν να βρουν το δρόμο τους σε ένα αεροδρόμιο, χωρίς την babysitter τους.»
Να σημειώσουμε ότι ο Hugh Laurie έχει πρωταγωνιστήσει και στην all time classic κωμική σειρά “A Bit Of Fry And Laurie”, μαζί με τον επί πολλά έτη φίλο και συνεργάτη του, Steven Fry.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου