17 Δεκ 2010

Ήβη Αδάμου: «Έχω πάνω από 64.000 φίλους στο Facebook»

Η νεαρή τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου τραγουδά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μιλά για την απονομή του δίσκου της αλλά και για τη ζωή της στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV.
Πιο συγκεκριμένα η ίδια χαίρεται που το άλμπουμ της είναι αφιερωμένο στα Χριστούγεννα. Τα τραγούδια που περιέχει το cd της είναι επανεκτελέσεις τραγουδιών. « Έχει ήδη κυκλοφορήσει σε Κύπρο, Πορτογαλία και Ολλανδία και στην Πορτογαλία μάλιστα έχει φτάσει τις 50.000 πωλήσεις! Περιλαμβάνει ένα τραγούδι σε ελληνικό στίχο και τρία σε αγγλικό.»
Το πιο αγαπημένο της τραγούδι είναι : «Αυτό που με παρασύρει πιο πολύ είναι το White Christmas, μία μπαλάντα. Όμως το καθένα σου βγάζει και κάτι διαφορετικό» Η απονομή του πρώτου της δίσκου έγινε σε Live του X-Factor « Η απονομή έγινε εκεί που άρχισαν όλα και είχα στο μυαλό μου να πω κάποια πράγματα, αλλά όταν είδα τον Σάκη να βάζει το δίσκο στα χέρια μου συγκινήθηκα τόσο πολύ που δεν μου έβγαινε ούτε λέξη! Ήθελα να ευχαριστήσω τόσο πολύ τον κόσμο και δεν τα κατάφερα.»
Η επαφή της με τους θαυμαστές της γίνεται και μέσω Facebook όπου η ίδια διαχειρίζεται ήδη τέσσερα προφιλ και μια Επίσημη Σελίδα που ξεπερνά τα 64.000 μέλη. Πριν τα Χριστούγεννα η Ήβη θα τραγουδήσει στο The Mall.
Το ολοκαίνουριο cd της με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια κυκλοφορεί μαζί με το περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV
Από την Αριάδνη Στεφανίδου

www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου