29 Νοε 2010

Elton John εναντίον Oasis!

O βετεράνος rock τραγουδοποιός Elton John σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξηαποκάλεσε το συγκρότημα των αδελφών Gallagher, Oasis,  «ανόητους» για την απόφαση τους να ακυρώσουν σειρά συναυλιών στην Αμερική το 1996.
Οι συναυλίες αυτές είχαν ακυρωθεί ύστερα από ένα σκληρό τσακωμό του Noel με τον Liam Gallagher, που είχε οδηγήσει στην προσωρινή φυγή του Noel από το συγκρότημα.
 Στην συνέχεια οι Oasis επανήλθαν σε συναυλίες και στην δισκογραφία, για να διαλυθούν οριστικά την περασμένη χρονιά. Σύμφωνα με τον Elton John, οι Oasis αν δεν είχαν ακυρώσει εκείνη την μίνι περιοδεία στην Αμερική, θα μπορούσαν να είχαν γίνει διάσημοι εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, όπως οι Coldplayκαι οι U2.
 Ο τραγουδιστής επιτυχιών όπως το “Rocket Man” είπε συγκεκριμένα: «Είναι οι σωστές επιλογές, η κατάλληλη στρατηγική, που σε κάνουν να φτάνεις στην κορυφή. ΟιColdplay,U2, Muse, Police το κατάλαβαν γρήγορα, όταν βρέθηκαν στην Αμερική. Αυτό είναι που ξεχωρίζει τους άντρες από τα αγόρια.» Τι πιστέυετε; Έχει δίκιο ο Sir Elton;
Εδώ μια μεγάλη επιτυχία του Elton John και εδώ μια ακόμα από τους Oasis!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου