27 Νοε 2010

Μόνικα: μια ιδιαίτερη φωνή παρέσυρε το κοινό της Θεσσαλονίκης

Έπειτα από αρκετό καιρό η Μόνικα βρέθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση.
Όπως ήταν αναμενόμενο πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει το χώρο του Block 33 από νωρίς. Περίπου χίλια άτομα κατάφεραν να μπουν έχοντας στα χέρια τους το εισιτήριο της συναυλίας ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που έφυγαν απογοητευμένοι χωρίς να καταφέρουν να μπουν, καθώς η συναυλία ήταν sold out.
monika_vraxon_9

Λίγο μετά τις 9:00 στη σκηνή έκανε την εμφάνισή του o Stefan των Big Sleep, όπου έχοντας παρέα τη κιθάρα του ερμήνευσε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες του. Το κοινό τον υποδέχτηκε με θέρμη και σιγοτραγούδησε μαζί του περιμένοντας υπομονετικά την εμφάνιση της Μόνικα. Μία ώρα αργότερα ευχαρίστησε και αποχαιρέτισε το κοινό για να δώσει τη σκυτάλη στη Μόνικα και τη μπάντα της.
monika_vraxon_1Τα φώτα χαμήλωσαν και η μπάντα άρχισε να κάνει δειλά την εμφάνιση της. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα αποθεώνοντας έτσι τη Μόνικα λίγο πριν βγει στη σκηνή. Σε λίγα λεπτά η Μόνικα ήταν επί σκηνής εναλλάσσοντας τα μουσικά όργανα από κιθάρα σε ακορντεόν και από ακορντεόν σε πιάνο ερμηνεύοντας μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες της όπως "babe", "Yes I do" , "Over the hill". Φανερά ευδιάθετη αλλά και συγκινημένη που βρισκόταν στη πόλη από όπου ξεκίνησε, όπως είπε και η ίδια, έδωσε το καλύτερό της εαυτό. Ο δυναμισμός της πάνω στη σκηνή αλλά και η ιδιαίτερη φωνή της έκαναν το κόσμο να ξεσπά συχνά σε χειροκροτήματα και να την αποθεώνει. Η καλλιτέχνης ανταπέδωσε την αγάπη του κόσμου με την αμεσότητά της καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν αυτή όπου η Μόνικα ενώ σύστησε τη μπάντα της και ευχαρίστησε το κόσμο που ήταν κοντά της φεύγοντας από τη σκηνή, λίγο αργότερα με μεγάλη προθυμία ξαναβγήκε για να ερμηνεύσει το "Τυχερό αστέρι" που με τόσο επιμονή ζητούσαν οι θαυμαστές της. Κάπως έτσι και έπειτα από 2,5 ώρες η νεαρή και ταλαντούχα ερμηνεύτρια αποχαιρέτησε το κοινό που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και δε σταμάτησε στιγμή να την αποθεώνει, αφήνοντας τους την πιο ευχάριστη ανάμνηση.
Μετά το τέλος της συναυλίας η Μόνικα είπε στο τραλαλά πως είναι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, την πόλη από την οποία ξεκίνησε τη καλλιτεχνική της πορεία και ευχαρίστησε το κοινό για την θερμή υποδοχή που της επιφύλασσε.
Αξίζει να σημειωθεί η άψογη οργάνωση της συναυλίας από το Block 33.

monika_vraxon_7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου